Löfman, Pulkkinen, Mäkinen, Mäkinen, Saha ja Afanasjev – Jukurit solmi kuusi uutta pelaajasopimusta

Jääkiekko | Löfman, Pulkkinen, Mäkinen, Mäkinen, Saha ja Afanasjev – Jukurit solmi kuusi uutta pelaajasopimusta - Mikkelin Jukurit on solminut sopimukset viiden hyökkääjän ja yhden puolustajan kanssa.

Mikkelin Jukurit on solminut sopimukset viiden hyökkääjän ja yhden puolustajan kanssa.

Jukureiden hyökkäyskalusto täydentyy Anssi Löfmanilla, Teemu Pulkkisella, Otto Mäkisellä, Mikael Sahalla ja Kristian Afanasjevilla. Mikkeliläisten puolustuspään uusin hankinta on Atte Mäkinen.

Löfmanin, Pulkkisen, Sahan (2+1) ja Mäkisen (2+1) sopimukset ovat kaksivuotisia. Afanasjevin ja Mäkisen sopimukset ovat 1+1-vuotisia.

Kaikkien pelaajien sopimustiedoissa mainitut optiovuodet ovat seuraoptioita. Jukurit on päättänyt olla käyttämättä puolustaja Mikko Kuukan ja hyökkääjä Julius Rantaeskolan sopimuksissa olleet optiot kaudelle 2020 – 2021.

Lue jokaisesta uudesta pelaajasta kattava esittely Jukureiden verkkosivuilta (linkki).

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä