Lucas Lessio HIFK:hon – kaksi testipelaajaa try-outille

Uncategorized | Lucas Lessio HIFK:hon - kaksi testipelaajaa try-outille - Viime kaudella SM-pronssia voittanut HIFK on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Lucas Lession kanssa. HIFK tiedottaa 25-vuotiaan kanadalaishyökkääjän sopimuksesta verkkosivuillaan.

Viime kaudella SM-pronssia voittanut HIFK on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Lucas Lession kanssa. HIFK tiedottaa 25-vuotiaan kanadalaishyökkääjän sopimuksesta verkkosivuillaan.

Lessio edusti viime kaudella Dinamo Riikaa ja Kunlun Red Starsia. AHL:ssä kovia tehopisteitä iskenyt hyökkääjä on pelannut urallaan myös 41 NHL-ottelua Arizona Coyotesin ja Montreal Canadiensin paidassa.

– Lessio on nopea ja hyvän laukauksen omaava urheilullinen ja tavoittellinen pelaaja. Pelaajalta löytyi ne ominaisuudet joita joukkueeseen etsimme. Lucas halusi tulla pelaamaan Suomeen ja IFK:hon, kommentoi HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen seuran tiedotteessa.

HIFK solmi myös kahden ja puolen kuukauden mittaisen try-out sopimuksen kahden hyökkääjän, Henrik Koiviston ja Ilmari Pitkäsen kanssa.

– Kesällä tuli vähän jobinpostia loukkaantumisten kanssa ja tuoreet try-out sopimukset varmistavat sen, että pääsemme heti maanantaista alkaen harjoittelemaan täydellä vahvuudella, Salmelainen sano

HIFK:lla on tällä hetkellä 33 sopimuspelaajaa, joista osa tulee pelaamaan ensi kauden pääosin A-nuorissa tai HIFK:n yhteistyöseura Jokipojissa.

– Haemme edelleen keskushyökkääjää ja puolustajaa.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.