Lukas Klok jatkaa Lukossa: ”Erittäin tärkeä sopimus”

Jääkiekko | Lukas Klok jatkaa Lukossa:

Lukas Klok vahvistaa Rauman Lukon puolustusta myös kaudella 2020-2021

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok jatkaa Rauman Lukossa yksivuotisella sopimuksella. Viime kaudeksi Lukkoon KHL-seura Slovan Bratislavasta siirtynyt Klok teki ensimmäisellä Liiga-kaudellaan 51 ottelussa tehot 5+18=23, ja hänen tehotilastonsa oli 13 osumaa plussalla.

– Erittäin tärkeä sopimus meille. Lukas Klok oli yksi viime kauden tukipilareistamme ja saamme hänet takaisin jatkamaan työtä, joka jäi pikkaisen kesken. Hän näytti tasonsa meille ja pelasi kuten muukin joukkue parantaen koko ajan, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt sanoo seuran tiedotteessa.

– Varsinkin joulun jälkeen pelasi pirun hyvin. Liiga, kaupunki, pelikaverit ja pelitapa kun tulivat tutuiksi niin Klok paransi sitä mukaa. Tulee olemaan meille todella tärkeä pelaaja. On perinteinen all around-pelaaja, joka on hyvä pelin jokaisella osa-alueella. Monikäyttöinen ja tosi hyvässä kunnossa, joka mahdollistaa isoja minuutteja. Valmennukselle tärkeä palanen kun ei tarvitse piilotella mihinkään. Voi pelata ali- ja ylivoimaa tai viisi viittä vastaan. Klokin voi laittaa aina kentälle tietäen, että hyviä asioita tapahtuu.

Klok nousi myös kannattajien suosioon iloisella ja positiivisella luonteellaan ottaen yhteisön kaikki jäsenet huomioon.

– Tämän lisäksi Klok tuo positiivista energiaa joukkueeseen. Hän on joukkueen yksi ilopillereistä ollen paljon äänessä ja aina pilke silmäkulmassa. Hieno homma, että tiemme jälleen kohtasivat, vaikka ne kertaalleen pääsivät jo erkanemaan Korona-pandemian vuoksi. 

– Uskon, että myös kannattajat ilahtuvat tästä uutisesta, Sahlstedt päättää.

Katso tästä kaikkien Liiga-seurojen sopimustilanteet kaudella 2020-2021

Lukas Klok otti kannattajat huomioon ennennäkemättömällä tavalla

Yksi esimerkki Lukas Klokin tavasta ottaa kannattajat huomioon oli tarina Joosua-pojan kanssa. Klok tapasi pojan ulkojäillä, josta alkoi hieno vuorovaikutussuhde kannattajan ja pelaajan välillä. Positiivinen tsekkipuolustaja vieraili myös Joosuan kotona, jossa poikien huoneen seiniä komistivat Klokin ja Ilkka Heikkisen kuvat tapettina.

Lukas Klok halusi ensimmäisenä kertoa sopimusuutisista Joosualle. Katso video yltä.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.