Luke Shaw jatkaa Manchester Unitedissa

Jalkapallo | Luke Shaw jatkaa Manchester Unitedissa - Manchester United ja puolustaja Luke Shaw ovat solmineet kesäkuuhun 2023 asti ulottuvan jatkosopimuksen. 23-vuotiaan Shawn sopimus olisi päättynyt ensi kesänä.

Manchester United ja puolustaja Luke Shaw ovat solmineet kesäkuuhun 2023 asti ulottuvan jatkosopimuksen. 23-vuotiaan Shawn sopimus olisi päättynyt ensi kesänä.

Koko ammattilaisuransa Englannissa pelannut Shaw on pelannut Valioliigassa 110 ottelua.

– Olen todella ylpeä siitä, että saan jatkaa pelaamista tässä hienossa seurassa. Haluan kiittää kaikkia niitä, jotka ovat tukeneet minua – seurajohtoa, joukkuekavereita ja kannattajia, Shaw sanoo ManU:n tiedotteessa.

Hyökkäävänä ja nopeana laitapuolustajana tunnettu Shaw siirtyi Manchester Unitediin kesällä 2014 yli 37 miljoonan euron siirtosummalla Southamptonista. Englannin A-maajoukkueessa Shaw on esiintynyt kahdeksan kertaa.

Sky Sportsin mukaan ManU neuvottelee parhaillaan myös ykkösmaalivahtinsa David De Gean sekä Ranskan maajoukkuehyökkääjä Anthony Martialin kanssa jatkosta. Laitapelaajista Ashley Youngin ja Antonio Valencian tilanne on kuitenkin vielä auki.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.