Lukko hankki yliopistosarjassa loistaneen yhdysvaltalaispuolustajan

Jääkiekko | Lukko hankki yliopistosarjassa loistaneen yhdysvaltalaispuolustajan - Rauman Lukko on kiinnittänyt puolustukseensa 23-vuotiaan Mark Aukin. Yhdysvaltalaispuolustaja liittyy sinikeltaisiin 1+1-vuotisella sopimuksella.

Rauman Lukko on kiinnittänyt puolustukseensa 23-vuotiaan Mark Aukin. Yhdysvaltalaispuolustaja liittyy sinikeltaisiin 1+1-vuotisella sopimuksella.

– Mark Auk on lahjakas pelaaja, jonka saapuminen Raumalle on iso mahdollisuus molemmille osapuolille. Olemme saaneet hänestä hyvät raportit ja katsoneet paljon hänen pelaamistaan, ja sitä kautta nähneet, että hänessä on potentiaalia kasvaa entistä paremmaksi pelaajaksi, Lukon päävalmentaja Pekka Virta sanoo raumalaisseuran verkkosivuilla.

– Aukilla oli vahva tahtotila tulla pelaamaan Eurooppaan, mikä omalta osaltaan helpotti meidän päätöstämme. Meille on tärkeää, että saamme hänet nopeasti mukaan meidän arkeemme ja saamme aloittaa kauden alusta asti yhdessä.

Auk on pelannut viimeiset neljä kautta NCAA:n yliopistosarjassa. Hän on edustanut Michigan Techin joukkuetta 150 ottelussa ja viimeistellyt niissä tehopisteet 21+63=84.

183-senttinen ja 85-kiloinen vasemmalta laukova puolustaja oli päättyneellä sesongilla joukkueensa toiseksi paras pistemies. Hän viimeisteli 44 pelaamassaan ottelussa yhdeksän maalia ja antoi 22 maaliin johtanutta syöttöä.

Hyvät otteet huomattiin myös muualla, sillä hän pelasi huhtikuussa AHL-seura Iowa Wildin paidassa viidessä ottelussa viimeistellen yhden täysosuman. Lisäksi hän oli tänä kesänä mukana NHL-seura Minnesota Wildin nuorten pelaajien leirillä

– Joukkueena olemme tässä kohtaa hyvässä tilanteessa. Meillä on terve kilpailutilanne. Se kuuluu tähän ammattiurheiluun ja se usein potkii jokaista pelaajaa eteenpäin, Virta painottaa.

– Koimme viime kaudella vastoinkäymisiä, mutta nyt olemme sillä linjalla, miten haluamme viedä Lukkoa tulevaisuudessa eteenpäin. Tulevaisuus on koko ajan läsnä, ja siinä tarvitaan niin nuoria kuin kokeneitakin pelaajia.

Lähde: Lukon tiedote

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.