Lukko-puolustaja Vili Laitinen sivussa 6-8 viikkoa – Olli Vainio lainalle Ilveksestä

Jääkiekko | Lukko-puolustaja Vili Laitinen sivussa 6-8 viikkoa - Olli Vainio lainalle Ilveksestä - Rauman Lukon 19-vuotias puolustaja Vili Laitinen on loukkaantumisen takia sivussa seuraavat 6-8 viikkoa, seura tiedottaa.

Rauman Lukon 19-vuotias puolustaja Vili Laitinen on loukkaantumisen takia sivussa seuraavat 6-8 viikkoa, seura tiedottaa.

Lukko löysi kuitenkin nopeasti tuuraajan Laitiselle. 25-vuotias Olli Vainio siirtyy Ilveksen riveistä Raumalle 2. marraskuuta asti kestävällä lainasopimuksella.

Vainio on 185-senttinen rightin puolen puolustaja, joka pelasi viime kaudella Ilveksessä 43 ottelua tehopörssin näyttäessä +8. Olli Vainio on jo huomenna mukana Växjö-ottelussa.

– Vili Laitinen loukkaantui eikä tule olemaan pelikunnossa ennen liigakauden alkua. Meillä on jo nyt nuoria puolustajia liigajoukkueen ringissä useampia eikä määräänsä enempää voi ottaa kun juniorijoukkueetkin tarvitsevat pelaajiaan, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kertoo seuran verkkosivuilla.

– Meillä ei myöskään ole täyttä varmuutta pelaavatko Tarmo Reunanen ja Ville Heinola meillä, joten tämänmittainen laina oli juuri sopiva meille. Ilveksellä oli hyvä tilanne puolustajien suhteen, joten tässä tapauksessa molemmat voittavat. Vainio on pelannut parisataa liigamatsia ja on hyvässä kunnossa, niin saadaan valmis paketti hänestä. Vahvuudet ovat puolustuspäässä.

Liiga alkaa 14. syyskuuta. Kauden 2019-2020 runkosarjan otteluohjelman löydät Liigan verkkosivuilta.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.