Lukko-vahti teki NHL-sopimuksen

Jääkiekko | Lukko-vahti teki NHL-sopimuksen - Rauman Lukkoa kaksi edellistä kautta SM-liigassa edustanut Kaapo Kähkönen on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen NHL-seura Minnesota Wildin kanssa.

Rauman Lukkoa kaksi edellistä kautta SM-liigassa edustanut Kaapo Kähkönen on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen NHL-seura Minnesota Wildin kanssa.

Kähkönen, 21, on Wildin neljännen kierroksen varaus kesän 2014 draftista. Suomalaisvahti torjui päättyneellä kaudella Lukossa 56 ottelua, joissa torjuntaprosentiksi muodostui 92,2 ja mies päästi selkänsä taakse keskimäärin 2,2 maalia per ottelu.

Kähkönen paljasti jo huhtikuun alussa tähtäävänsä ensi kaudeksi Pohjois-Amerikkaan, mutta hänen kryptinen twitter-julkaisu ei silloin vielä antanut ymmärtää sen enempää.

Minnesota Wild julkaisi uutisen helsinkiläissyntyisen maalivahdin sopimuksesta omalla twitter-tilillään.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.