Lukolle tärkeä jatkosopimus – Toni Koivisto jatkaa Raumalla

Jääkiekko | Lukolle tärkeä jatkosopimus - Toni Koivisto jatkaa Raumalla - 37-vuotias jääkiekkoilija Toni Koivisto on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen Liiga-seura Rauman Lukon kanssa. Tuleva kausi on jo 16-vuotiaana ensimmäisen Liiga-ottelunsa pelanneelle Koivistolle uran 14. Lukko-paidassa.
Toni Koivisto jatkaa Lukossa. Kuva: Elmeri Elo

37-vuotias jääkiekkoilija Toni Koivisto on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen Liiga-seura Rauman Lukon kanssa. Tuleva kausi on jo 16-vuotiaana ensimmäisen Liiga-ottelunsa pelanneelle Koivistolle uran 14. Lukko-paidassa.

Liiga-uransa aikana Lukon lisäksi Ilvestä ja Kärppiä edustanut konkarihyökkääjä merkkautti viime kaudella 56 ottelussa 9+17=26 tehopistettä.

– Viime kausi jätti nälkää. Olen kunnossa ja joukkue pelasi hienon runkosarjan. Jäi hampaankoloon kun emme päässeet ikävä kyllä näyttämään viimeistä osaamistamme pudotuspeleissä. Oli mukava kausi pelata ja olen fyysisesti sekä henkisesti hyvässä kunnossa enkä nähnyt syytä miksen jatkaisi pelaamista kun pystyn tästä nauttimaan, Koivisto sanoo seuran tiedotteessa.

– Toni Koiviston tuntee lähes kaikki jääkiekkoa seuraavat ihmiset. Kauden ensimmäinen puolisko oli ”Tontolta” tällä kaudella hieman nihkeä eikä ihan päässyt sille tasolle jota odotettiin. Kun joulupukki oli käynyt niin en tiedä mitä lahjoja Toni sai, mutta hän pelasi sen jälkeen erinomaisen hyvää jääkiekkoa, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt painottaa.

Koivisto on pelannut jo kaikkiaan 680 liigan runkosarjan ottelua Rauman Lukon riveissä. Kaikkiaan Koivistolla on tilillään 895 runkosarjan ottelua. Ylitorniolaisen Et-Pon kasvatti on pelannut uransa aikana myös Ruotsissa ja Venäjällä.

Tuoreimmat

Lue myös nämä