Lukon ja Jyri Marttisen tiet eroavat: ”Ei ole viisasta istuttaa kokenutta pelaajaa penkillä”

Jääkiekko | Lukon ja Jyri Marttisen tiet eroavat:

Rauman Lukko ja puolustaja Jyri Marttinen ovat purkaneet sopimuksensa. Osapuolet päätyivät ratkaisuun hyvässä yhteisymmärryksessä.

– Meidän nuoret pelaajat ovat tehneet vahvan esiintulon ja ottaneet isoja kehitysaskeleita, ja kun nuoret pelaavat näin hyvin, tulee heille antaa myös heidän ansaitsemaansa peliaikaa. Tällöin ei ole viisasta istuttaa kokenutta pelaajaa penkillä tai katsomossa, vaan antaa hänelle mahdollisuus toteuttaa ammattiaan jossain toisaalla, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt sanoo seuran tiedotteessa

– Se, että Rauman Lukossa annetaan nuorille pelaajille mahdollisuus kehittyä ja kasvaa hyviksi liigapelaajaksi, on meidän strategiamme mukainen linjaus. Näistä syistä näimme tämän kaikkien kannalta parhaaksi ratkaisuksi, Sahlstedt jatkaa.

Marttinen siirtyi Rauman Lukkoon 1+1 -vuotisella sopimuksella toukokuussa 2017. 36-vuotias puolustaja pelasi sinikeltaisissa yhteensä 48 ottelua ja viimeisteli niissä tehopisteet 2+7=9. Pudotuspelejä kertyi viime keväänä kaksi.

Lähde: Lukon tiedote

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.