Lukon ja Jyri Marttisen tiet eroavat: ”Ei ole viisasta istuttaa kokenutta pelaajaa penkillä”

Jääkiekko | Lukon ja Jyri Marttisen tiet eroavat:

Rauman Lukko ja puolustaja Jyri Marttinen ovat purkaneet sopimuksensa. Osapuolet päätyivät ratkaisuun hyvässä yhteisymmärryksessä.

– Meidän nuoret pelaajat ovat tehneet vahvan esiintulon ja ottaneet isoja kehitysaskeleita, ja kun nuoret pelaavat näin hyvin, tulee heille antaa myös heidän ansaitsemaansa peliaikaa. Tällöin ei ole viisasta istuttaa kokenutta pelaajaa penkillä tai katsomossa, vaan antaa hänelle mahdollisuus toteuttaa ammattiaan jossain toisaalla, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt sanoo seuran tiedotteessa

– Se, että Rauman Lukossa annetaan nuorille pelaajille mahdollisuus kehittyä ja kasvaa hyviksi liigapelaajaksi, on meidän strategiamme mukainen linjaus. Näistä syistä näimme tämän kaikkien kannalta parhaaksi ratkaisuksi, Sahlstedt jatkaa.

Marttinen siirtyi Rauman Lukkoon 1+1 -vuotisella sopimuksella toukokuussa 2017. 36-vuotias puolustaja pelasi sinikeltaisissa yhteensä 48 ottelua ja viimeisteli niissä tehopisteet 2+7=9. Pudotuspelejä kertyi viime keväänä kaksi.

Lähde: Lukon tiedote

Tuoreimmat

Winnipeg Jets lainaa Kristian Vesalaisen HPK:hon

HPK on solminut toistaiseksi voimassa olevan pelaajasopimuksen Kristian Vesalaisen kanssa.

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Arsenalista ja Manchester Unitedista tutun Danny Welbeckin ura jatkuu Valioliigassa

Danny Welbeck allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Valioliigassa pelaavan Brightonin kanssa. Lue lisää ja katso Welbeckin TOP10-maalit.

Arizonan huippulupaus Barrett Hayton lainalle Ilvekseen

Viime kaudella Arizona Coyotesin NHL-joukkueeseen noussut Barrett Hayton on seuran ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2018 ja MM-kultaa voittaneen Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.