Lukon ruotsalaiskaksoset palaavat takaisin SHL:ään

Jääkiekko | Lukon ruotsalaiskaksoset palaavat takaisin SHL:ään - Rauman Lukossa viime kaudella pelanneet ruotsalaiskaksoset Ponthus ja Pathrik Westerholm siirtyvät SHL:ään Malmön riveihin kolmevuotisilla sopimuksilla.
Kuva: Malmö Redhawks / Twitter

Rauman Lukossa viime kaudella pelanneet ruotsalaiskaksoset Ponthus ja Pathrik Westerholm siirtyvät SHL:ään Malmön riveihin kolmevuotisilla sopimuksilla.

Ponthus Westerholm oli Lukon toiseksi paras pistemies 23+19=42 tehopisteellä. Pathrik Westerholm oli puolestaan Lukon sisäisen pistepörssin kolmas tehoilla 14+23=37.

Ennen viime kautta Westerholmin veljekset pelasivat Frölundassa, jossa he voittivat SHL:n mestaruuden. Malmö on kaksikolle tuttu seura, sillä he pelasivat seurassa jo vuosina 2008-2012.

− On hienoa palata takaisin Malmöön. Odotan innolla, että kesäharjoittelu alkaa ja pääsemme näkemään kaikki uudet joukkuetoverit. Yhdessä rakennamme sitä, mitä seura on tähän mennessä tehnyt, ja pyrimme kohti huippua, Pathrik Westerholm sanoo Malmön tiedotteessa.

– Malmön seurajohto on tehnyt hyviä asioita parin edellisen vuoden aikana, ja on mielenkiintoista liittyä mukaan tähän tarinaa. Suomessa pelaaminen oli hieno kokemus, mutta nyt odotan jälleen pelaamista SHL:ssä, Ponthus Westerholm kertoi.

Tuoreimmat

Lue myös nämä