A-maajoukkueeseen nimetty Rasmus Karjalainen valittiin Veikkausliigan kuukauden pelaajaksi

Jalkapallo | A-maajoukkueeseen nimetty Rasmus Karjalainen valittiin Veikkausliigan kuukauden pelaajaksi - Kuukauden pelaajan valinnasta ovat päättäneet Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa. Veikkausliiga on valinnut kuukauden valmentajan ja kuukauden joukkueen.

Veikkausliigan pelaajat ovat valinneet KuPS:n Rasmus Karjalaisen Veikkausliigan toukokuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo.

Veikkausliigan toukokuun pelaajaksi on valittu KuPS:n hyökkääjä Rasmus Karjalainen. Karjalainen pelasi toukokuussa kuudessa ottelussa ja viimeisteli niissä huikeat yhdeksän maalia. Kesäkuun alkaessa Karjalainen johtaa Veikkausliigan maalipörssiä yhteensä kymmenellä maalillaan.

Hyvät otteet Veikkausliigassa toivat Karjalaiselle myös kutsun A-maajoukkueeseen. Huuhkajat kohtaa Romanian tiistaina 5. kesäkuuta Romanian Ploiestissa ja Valko-Venäjän lauantaina 9. kesäkuuta Tampereella. Päävalmentaja Markku Kanerva on ilmoittanut, että kaikki mukaan kutsutut tulevat saamaan näyttöpaikan.

Veikkausliigan toukokuun valmentajaksi on valittu HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo. Toukokuussa pelaamastaan kuudesta Veikkausliigan ottelusta HJK voitti viisi ja hävisi yhden.

Kuukauden valmentajan lisäksi HJK:sta nimettiin viisi pelaajaa kuukauden joukkueeseen. KuPS sai joukkueeseen kolme pelaajaa, Ilves kaksi ja FC Lahti yhden.

Kuukauden pelaajan valinnasta ovat päättäneet Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa. Veikkausliiga on valinnut kuukauden valmentajan ja kuukauden joukkueen.

Veikkausliigan yhteistyökumppani kello- ja kultasepänliike Westerback 1897 palkitsee kuukauden pelaajan ja valmentajan. Karjalainen palkitaan tiistaina 12. kesäkuuta Savon Sanomat Areenalla pelattavassa ottelussa KuPS – Ilves. Lehkosuo palkitaan tiistaina 12. kesäkuuta Telia 5G Areenalla pelattavassa ottelussa HJK – IFK Mariehamn.

Veikkausliigan toukokuun joukkue (4-4-2):

Mika Hilander (Ilves)

Rafinha (HJK) – Faith Friday Obilor (HJK) – Igor Jovanovic (FC Lahti) – Luis Carlos Murillo (KuPS)

Ilmari Niskanen (KuPS) – Anthony Annan (HJK) – Lauri Ala-Myllymäki (Ilves) – Moshtagh Yaghoubi (HJK)

Rasmus Karjalainen (KuPS) – Klauss (HJK)

Kuukauden pelaaja: Rasmus Karjalainen (KuPS)

Kuukauden valmentaja: Mika Lehkosuo (HJK)

Lähde: Veikkausliiga.com

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.