Maajoukkuepuolustaja Joona Toivio siirtyy Moldesta Puolan liigaan

Jalkapallo | Maajoukkuepuolustaja Joona Toivio siirtyy Moldesta Puolan liigaan - Viiden edellisen kauden aikana yhteensä 107 ottelua norjalaisseura Moldessa pelannut Suomen jalkapallomaajoukkueen keskuspuolustaja Joona Toivio siirtyy Puolan pääsarjan Termalica Nieciezzaan. Molde tiedotti Toivion sopimuksesta tiistaina.

Viiden edellisen kauden aikana yhteensä 107 ottelua norjalaisseura Moldessa pelannut Suomen jalkapallomaajoukkueen keskuspuolustaja Joona Toivio siirtyy Puolan pääsarjan Termalica Nieciezzaan. Molde tiedotti Toivion sopimuksesta tiistaina.

29-vuotias Toivio on pelannut uransa aikana 43 maaottelua, joissa hän on tehnyt kolme maalia. Viime kaudella Toivio pelasi Molden 30 liigapelistä vain 12, joten vastuuta oli haettava muualta.

– Joona on ollut koko ajan meille hyvin tärkeä pelaaja. Valitettavasti viime kaudelle emme voineet antaa hänelle niin paljon peliaikaa kuin hän olisi halunnut. Kilpailu paikoista on kova, joten tämä ratkaisu oli paras molemmille osapuolille, Molden valmentaja Ole Gunnar Solskjær totesi seuran verkkosivuilla.

Toivio voitti Molden riveissä yhden Norjan mestaruuden ja kaksi kertaa Norjan cupin.

– Jään kaipaamaan kaupunkia ja kaikkia upeita ihmisiä, joihin minulla on ollut onni tutustua, Toivio sanoi.

Toivion uusi seura Termalica on 21 kierroksen jälkeen Puolan liigassa sijalla 13. Liiga palaa talvitauolta 10.2.2018.

Toivio tunnetaan hyvästä potkutekniikastaan, jolla hän on tehnyt uransa aikana muutaman erittäin hienon vapaapotkumaalin. Yksi niistä nähtiin kaudella 2011 Toivion pelatessa Ruotsin pääsarjassa Djurgårdenin riveissä.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.