Macoumba Kandji valittiin Veikkausliigan kuukauden pelaajaksi

Jalkapallo | Macoumba Kandji valittiin Veikkausliigan kuukauden pelaajaksi - Veikkausliigan kesäkuun pelaajaksi on valittu FC Hongan hyökkääjä Macoumba Kandji. Kandji pelasi kesäkuussa kuudessa ottelussa ja viimeisteli niissä neljä maalia sekä antoi yhden maalisyötön.
Kuva: HJK TV / YouTube

Veikkausliigan pelaajat ovat valinneet FC Hongan Macoumba Kandjin Veikkausliigan kesäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu Hongan päävalmentaja Vesa Vasara.

Veikkausliigan kesäkuun pelaajaksi on valittu FC Hongan hyökkääjä Macoumba Kandji. Kandji pelasi kesäkuussa kuudessa ottelussa ja viimeisteli niissä neljä maalia sekä antoi yhden maalisyötön.

Kesäkuun valmentajaksi on valittu Hongan päävalmentaja Vesa Vasara. Kaudeksi 2018 Veikkausliigaan noussut Honka on pelannut vahvan alkukauden Vasaran ohjauksessa. Kesäkuussa Honka pelasi kuusi ottelua, joista neljä päättyi Hongan voittoon ja kaksi tasapeliin.

Kuukauden pelaajan ja valmentajan lisäksi Hongasta nimettiin kolme pelaajaa kuukauden joukkueeseen. HJK sekä RoPS saivat joukkueeseen kaksi pelaajaa ja FC Inter, FC Lahti sekä VPS kukin yhden pelaajan.

Kuukauden pelaajan valinnasta ovat päättäneet Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa. Veikkausliiga on valinnut kuukauden valmentajan ja kuukauden joukkueen.

Veikkausliigan yhteistyökumppani kello- ja kultasepänliike Westerback 1897 palkitsee kuukauden pelaajan ja valmentajan. Kandji ja Vasara palkitaan sunnuntaina 8. kesäkuuta Tapiolan urheilupuistossa pelattavassa ottelussa FC Honka – VPS.

Veikkausliigan kesäkuun joukkue (4-4-2):

Aleksandr Vasjutin (FC Lahti)

Arttu Hoskonen (FC Inter) – Leo Väisänen (RoPS) – Konsta Rasimus (FC Honka) – Taye Taiwo (RoPS)

Lucas Kaufmann (FC Honka) – Anthony Annan (HJK) – Javi Hervas (FC Honka) – Juha Hakola (VPS)

Macoumba Kandji (FC Honka) – Klauss (HJK)

Kuukauden pelaaja: Macoumba Kandji (FC Honka)

Kuukauden valmentaja: Vesa Vasara (FC Honka)

Lähde: Veikkausliigan tiedote

Tuoreimmat

Winnipeg Jets lainaa Kristian Vesalaisen HPK:hon

HPK on solminut toistaiseksi voimassa olevan pelaajasopimuksen Kristian Vesalaisen kanssa.

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Arsenalista ja Manchester Unitedista tutun Danny Welbeckin ura jatkuu Valioliigassa

Danny Welbeck allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Valioliigassa pelaavan Brightonin kanssa. Lue lisää ja katso Welbeckin TOP10-maalit.

Arizonan huippulupaus Barrett Hayton lainalle Ilvekseen

Viime kaudella Arizona Coyotesin NHL-joukkueeseen noussut Barrett Hayton on seuran ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2018 ja MM-kultaa voittaneen Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.