Makedonialaishyökkääjä Filip Ivanovski siirtyy Rovaniemen Palloseuraan

Jalkapallo | Makedonialaishyökkääjä Filip Ivanovski siirtyy Rovaniemen Palloseuraan - Kärkihyökkääjä Filip Ivanovski, 32, siirtyy Rovaniemen Palloseuraan. Ivanovskin ja RoPS:n sopimus on heinäkuulle saakka. Sopimuksessa on optio loppukaudesta.

Kärkihyökkääjä Filip Ivanovski, 32, siirtyy Rovaniemen Palloseuraan. Ivanovskin ja RoPS:n sopimus on heinäkuulle saakka. Sopimuksessa on optio loppukaudesta.

RoPS on etsinyt kärkihyökkääjää koko kevään. Mahdollisuus Ivanovskin saamiseen avautui nopealla aikataululla. Makedonialaishyökkääjä muuttaa Napapiirille jo tämän viikon torstaina.

Ivanovski on pelannut liki 80 ottelua Puolan pääsarjassa sekä yli 120 peliä kotimaansa Makedonian korkeimmalla tasolla. Hänen edellinen seuransa oli Serbian FK Javor-Matis Ivanjica.

RoPS:n päävalmentaja Toni Koskela on tyytyväinen saadessaan raamikkaan pelaajan vahvistamaan hyökkäyskalustoaan. Ivanovski on aiemmissa seuroissaan osoittautunut rutinoituneeksi maalintekijäksi.

– Hän on sitä, mitä olemme pitkään etsineet eli isokokoinen target-pelaaja, joka pystyy osallistumaan myös peli rakenteluvaiheeseen, Koskela kuvailee RoPS:n verkkosivuilla.

– Filip on osoittanut pystyvänsä tekemään maaleja. Hän on monipuolinen viimeistelijä ja viimeistelee vieläpä hyvinkin erilaisista tilanteista.

Mikäli viimeiset paperit saadaan vahvistettua, voi Ivanovski esiintyä ensimmäisen kerran uuden kotiyleisönsä edessä jo RoPS: kauden avausottelussa sunnuntaina.

– Tämä on uusi ja jännittävä vaihe minun urallani. Voin kertoa, että motivaatiotaso on tällä hetkellä aivan huipussaan, vielä kotimaastaan tavoitettu Ivanovski kertoo.

– Omasta mielestäni minun vahvuuteni on pääpelaamisessa. Samalla minulle on pelaajana tärkeää, että pystyn sopeutumaan joukkueen taktiikkaan. Ainoastaan sitä kautta meillä on joukkueena mahdollisuus menestyä.

Filip Ivanovski on kolminkertainen Makedonian mestari ja voitti ensimmäisellä mestaruusvuodellaan myös sarjan maalikuninkuuden. Peräti 186-senttinen hyökkääjä on viimeistellyt yli 20 maalia Puolan ja yli 50 osumaan Makedonian pääsarjoissa.

Rovaniemen Palloseuran kauden avausottelu pelataan sunnuntaina 8.4. kello 17.00. Vastaan asettuu IFK Mariehamn. Portit tapahtumaan avautuvat jo kello 16.00.

Lähde: RoPS:n tiedote

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.