Mäkihyppääjä Ville Larinto lopettaa

Mäkihyppääjä Ville Larinto, 28, on lopettanut aktiiviuransa. Urallaan vakavien loukkaantumisten kanssa paininut Larinto kuului Suomen maajoukkueen parhaimpien hyppääjien joukkoon 11 vuotta.

Mäkimies teki lopettamispäätöksensä jo viime talvena ja kertoi siitä mäkimaajoukkueen valmennusjohdolle. Lahdessa syntynyt mäkikotka osallistui maailmancupin yksilökisaan 95 kertaa, joista kovimmaksi saavutukseksi jäi vuoden 2010 Kuopion osakilpailuvoitto.

Uransa päättäneellä Larinnolla on tiedossa ainakin ammattikorkeakoulun opiskelut, sillä hänellä on paikka valmiina tradenomilinjalla.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.