Marca: Cristiano Ronaldon Juventus-siirto varmistumassa

Jalkapallo | Marca: Cristiano Ronaldon Juventus-siirto varmistumassa - Juventus on valmis maksamaan Ronaldosta 100 miljoonaa euroa

Juventus on valmis maksamaan Ronaldosta 100 miljoonaa euroa

Cristiano Ronaldo on Portugalin MM-urakan päättymisen jälkeen ollut valtavien siirtohuhujen keskellä. 33-vuotias portugalilaistähti on yhdistetty viime päivinä useissa eri lähteissä Serie A:n mestaruuden viime kaudella voittaneeseen Juventukseen.

Espanjalaisen Marcan mukaan Ronaldon siirto on jo sovittuna ja sopimus aiotaan julkaista lähiaikoina.

Marca kertoo, että Ronaldon agentti Jorge Mendes sekä Real Madridin seurajohto neuvottelivat Ronaldon siirrosta keskiviikkoiltana samassa pöydässä ja yhteisymmärrys olisi löytynyt.

Marcan mukaan Mendesiä oli pyydetty tuomaan tapaamiseen virallinen 100 miljoonan euron sopimustarjous Ronaldosta. Paikalla olivat Mendesin lisäksi Real Madridin seurapomo Florentino Pérez sekä hänen lähin apurinsa José Ángel Sánchez.

Marca kertoo myös, että Ronaldo on etsinyt jo kahden viikon ajan asuntoa Torinosta.

Juventus-siirron taustalla on Ronaldon tuntuva palkankorotuspyyntö, johon Real Madrid ei ole suostunut. Juventus aikoo maksaa Ronaldolle noin 30 miljoonaa euroa kaudessa. Ronaldon kerrotaan matkustavan Torinoon lähiaikoina, jolloin sopimus vahvistetaan.

Ronaldo siirtyi Real Madridiin Manchester Unitedista vuonna 2009 ja on pelannut Real Madridissa edelliset yhdeksän kautta. Maaliahne hyökkääjä on pelannut Madrid-paidassa 438 ottelua, joissa hän on tehnyt kiitettävät 450 maalia. Portugalin maajoukkueessa Ronaldo on pelannut 154 ottelua ja tehnyt 85 maalia.

Katso videolta Ronaldon peliuran 10 uskomattominta maalia.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.