Marca: Eden Hazard siirtyy Real Madridiin

 

Jalkapallo | Marca: Eden Hazard siirtyy Real Madridiin - Espanjalaislehti Marca kirjoittaa, että Real Madrid on päässyt sopuun Chelsean 28-vuotiaan Belgian maajoukkuelaitahyökkääjä Eden Hazardin siirrosta seuraan.

Espanjalaislehti Marca kirjoittaa, että Real Madrid on päässyt sopuun Chelsean 28-vuotiaan Belgian maajoukkuelaitahyökkääjä Eden Hazardin siirrosta seuraan.

Marcan mukaan Real Madrid on tarjoamassa Hazardille jopa kuuden vuoden mittaista sopimusta. Sopimuksen yksityiskohdat on tarkoitus säätää kuntoon lähipäivien aikana. Kesästä 2012 lähtien Chelseata edustaneen Hazardin nykyinen sopimus englantilaisseuran kanssa päättyy kesällä 2020.

Hazard on jo aikaisemmin kertonut julkisesti olevansa kiinnostunut siirtymisestä Real Madridiin. Marca kertoo, että Hazard etsii tällä hetkellä asuntoa Madridista ja aikoo muuttaa kaupunkiin heti kauden päätyttyä.

Hazard on tehnyt tällä kaudella Valioliigassa 35 ottelussa 16 maalia ja antanut 13 maaliin johtanutta syöttöä. Belgian maajoukkueessa Hazard on tehnyt 30 maalia 100 ottelussa.

Real Madridin manageri Zinedine Zidane tavoittelee joukkueeseensa myös Manchester Untiedin ranskalaiskeskikenttäpelaaja Paul Pogbaa. Marcan mukaan ranskalaisen palkkapyyntö ja Unitedin siirtopyyntö ovat vielä toistaiseksi esteinä siirrolle.

https://www.youtube.com/watch?v=w0AF4kABJec

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.