Marca: Xavi lopettaa uransa pelaajana ja ryhtyy valmentajaksi

Elävä jalkapallolegenda Xavi on urheilumedia Marcan mukaan lopettamassa uraansa pelaajana ja ottaa kauden jälkeen nykyisen joukkueensa valmentajan roolin vastaan.

Jalkapallo | Marca: Xavi lopettaa uransa pelaajana ja ryhtyy valmentajaksi - Elävä jalkapallolegenda Xavi on urheilumedia Marcan mukaan lopettamassa uraansa pelaajana ja ottaa kauden jälkeen nykyisen joukkueensa valmentajan roolin vastaan.

Xavi on pelannut Qatarin liigassa Al-Saddin riveissä vuodesta 2015 ja hänen sopimus pelaajana on loppumassa tähän vuoteen.

Xavi on ilmoittanut haluavansa tulla valmentajaksi ja on kertonut, että haluaa Barcelonan valmentajaksi. Hän on huhujen mukaan sanonut, että Barcelonan B -joukkue ei kelpaa vaan pesti pitää olla ykkösjoukkueessa ja kauden alusta, eikä kesken kautta tuuraajana.

Katso videosta miten  38-vuotias keskikenttäpelaaja on pärjänyyt Qatarin liigassa.

https://www.youtube.com/watch?v=j-ZZ-17uV3s

Tuoreimmat

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

KuPSin eurounelma elää – UEL-lohkovaihe yhden voiton päässä!

Kuopion Palloseuran huippuotteet eurokentillä saivat jatkoa, kun KuPS kukisti Eurooppa-liigan 3. karsintakierroksen ottelussa Liettuan mestarijoukkue FK Suduvan 1–0 (1–0). KuPS eteni voitolla Eurooppa-liigan pudotuspelikierrokselle, eli neljänteen ja viimeiseen karsintavaiheeseen.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.