Marca: Xavi lopettaa uransa pelaajana ja ryhtyy valmentajaksi

Elävä jalkapallolegenda Xavi on urheilumedia Marcan mukaan lopettamassa uraansa pelaajana ja ottaa kauden jälkeen nykyisen joukkueensa valmentajan roolin vastaan.

Jalkapallo | Marca: Xavi lopettaa uransa pelaajana ja ryhtyy valmentajaksi - Elävä jalkapallolegenda Xavi on urheilumedia Marcan mukaan lopettamassa uraansa pelaajana ja ottaa kauden jälkeen nykyisen joukkueensa valmentajan roolin vastaan.

Xavi on pelannut Qatarin liigassa Al-Saddin riveissä vuodesta 2015 ja hänen sopimus pelaajana on loppumassa tähän vuoteen.

Xavi on ilmoittanut haluavansa tulla valmentajaksi ja on kertonut, että haluaa Barcelonan valmentajaksi. Hän on huhujen mukaan sanonut, että Barcelonan B -joukkue ei kelpaa vaan pesti pitää olla ykkösjoukkueessa ja kauden alusta, eikä kesken kautta tuuraajana.

Katso videosta miten  38-vuotias keskikenttäpelaaja on pärjänyyt Qatarin liigassa.

https://www.youtube.com/watch?v=j-ZZ-17uV3s

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.