Marcus Forss nostettiin Brentfordin ykkösjoukkueeseen!

Jalkapallo | Marcus Forss nostettiin Brentfordin ykkösjoukkueeseen! - 19-vuotias suomalaishyökkääjä Marcus Forss on nostettu Brentfordin B-joukkueesta Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan seuran ykkösjoukkueeseen. Brentford tiedotti asiasta keskiviikkona verkkosivuillaan. Forssin lisäksi tanskalainen Mads Bech Sørensen nostettiin englantilaisseuran ykkösjoukkueeseen.

19-vuotias suomalaishyökkääjä Marcus Forss on nostettu Brentfordin B-joukkueesta Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan seuran ykkösjoukkueeseen. Brentford tiedotti asiasta keskiviikkona verkkosivuillaan. Forssin lisäksi tanskalainen Mads Bech Sørensen nostettiin englantilaisseuran ykkösjoukkueeseen.

Forss oli Brentfordin ykkösjoukkueen mukana jo pre-seasonilla. Hän onnistui maalinteossa ystävyysotteluissa Wycombea ja Shrewsburyä vastaan sekä Liigacupin kamppailussa Southendiä vastaan.

Forss siirtyi Brentfordiin kesällä 2017 West Bromwich Albionin organisaatiosta ja hän teki helmikuussa 2018 vuoteen 2021 asti ulottuvan jatkosopimuksen Brentfordin kanssa.

186-senttinen hyökkääjä on ollut vakiokasvoja Suomen juniorimaajoukkueissa. Hän on pelannut Suomen U18-maajoukkueessa viisi ottelua (neljä maalia) ja U19-maajoukkueessa seitsemän ottelua (kolme maalia).

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.