Mattias Gestranius toimii tänään erotuomarina Mestarien liigassa

Jalkapallo | Mattias Gestranius toimii tänään erotuomarina Mestarien liigassa - Mattias Gestranius tuomitsee keskiviikkona 28.11. pelattavan miesten Mestarien liigan lohkovaiheen ottelun Atlético Madrid-Monaco.

Mattias Gestranius tuomitsee keskiviikkona 28.11. pelattavan miesten Mestarien liigan lohkovaiheen ottelun Atlético Madrid-Monaco.

Edellinen suomalainen erotuomari miesten Mestarien liigassa oli vuonna 1995 Ilkka Koho. Mattias Gestranius on siis syystäkin otettu nimeämisestään.

– Tämä on minulle iso juttu. Ehkä oli aikakin, että tämä tapahtuu kun edellisestä kerrasta on 23 vuotta. Tämä on iso juttu minulle henkilökohtaisesti, mutta mielestäni vielä suurempi koko suomalaiselle erotuomaritoiminnolle, Gestranius toteaa.

Gestraniuksen tuomaritiimin muodostavat avustavat erotuomarit Jan-Peter Aravirta ja Mikko Alakare. Päätytuomarit ovat Antti Munukka ja Dennis Antamo sekä neljäs erotuomari Jukka Honkanen.

– Tieni tähän on ollut pitkä ja kivinen. Olin vuoden poissa ylikunnon takia ja silloin olin jo heittämässä hanskoja tiskiin. Kovalla työllä ja vahvalla tuella kotoa ja työpaikalta tämä on onnistunut. Yksin en ole tätä tehnyt. Haluan korostaa, että tämä on palkinto koko tiimille ja minä olen vain osa sitä.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.