Mattias Gestranius toimii tänään erotuomarina Mestarien liigassa

Jalkapallo | Mattias Gestranius toimii tänään erotuomarina Mestarien liigassa - Mattias Gestranius tuomitsee keskiviikkona 28.11. pelattavan miesten Mestarien liigan lohkovaiheen ottelun Atlético Madrid-Monaco.

Mattias Gestranius tuomitsee keskiviikkona 28.11. pelattavan miesten Mestarien liigan lohkovaiheen ottelun Atlético Madrid-Monaco.

Edellinen suomalainen erotuomari miesten Mestarien liigassa oli vuonna 1995 Ilkka Koho. Mattias Gestranius on siis syystäkin otettu nimeämisestään.

– Tämä on minulle iso juttu. Ehkä oli aikakin, että tämä tapahtuu kun edellisestä kerrasta on 23 vuotta. Tämä on iso juttu minulle henkilökohtaisesti, mutta mielestäni vielä suurempi koko suomalaiselle erotuomaritoiminnolle, Gestranius toteaa.

Gestraniuksen tuomaritiimin muodostavat avustavat erotuomarit Jan-Peter Aravirta ja Mikko Alakare. Päätytuomarit ovat Antti Munukka ja Dennis Antamo sekä neljäs erotuomari Jukka Honkanen.

– Tieni tähän on ollut pitkä ja kivinen. Olin vuoden poissa ylikunnon takia ja silloin olin jo heittämässä hanskoja tiskiin. Kovalla työllä ja vahvalla tuella kotoa ja työpaikalta tämä on onnistunut. Yksin en ole tätä tehnyt. Haluan korostaa, että tämä on palkinto koko tiimille ja minä olen vain osa sitä.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.