Maurizio Sarri korvaa Antonio Conten Chelsean päävalmentajana

Jalkapallo | Maurizio Sarri korvaa Antonio Conten Chelsean päävalmentajana - Italialainen Maurizio Sarri on Englannin Valioliigassa pelaavan Chelsean uusi päävalmentaja. Chelsea tiedottaa Sarrin kolmivuotisesta valmentajasopimuksesta verkkosivuillaan.

Italialainen Maurizio Sarri on Englannin Valioliigassa pelaavan Chelsean uusi päävalmentaja. Chelsea tiedottaa Sarrin kolmivuotisesta valmentajasopimuksesta verkkosivuillaan.

– Toivon voivamme tuoda viihdyttävää jalkapalloa faneille ja kilpailevamme loppukaudesta pokaaleista. Seura ansaitsee sen, Sarri kertoo Chelsean verkkosivuilla julkaistussa tiedotteessa.

59-vuotias Sarri siirtyy Chelsean peräsimeen italialaisesta Napolista, jota hän on valmentanut kesäkuusta 2015 lähtien. Sarri palkittiin kaudella 2015-2015 Serie A:n parhaaksi valmentajaksi. Hän on saanut valtavasti positiivista palautetta varsinkin Napolin kannattajilta hyökkäävästä ja aktiivisesta pelitavastaan.

Viime kaudella Napolin toiselle sijalle Serie A:ssa johdattanut Sarri korvaa tehtävässä potkut saaneen Antonio Conten.

Tuoreimmat

A-maajoukkue Karjala-turnaukseen valittu – Mukana 12 ensikertalaista

Suomen joukkue ensi viikon Karjala-turnaukseen on valittu. Mukana on yhteensä 12 ensikertalaista ja koronatilanteen vuoksi kaikki pelaajat ovat kotimaan Liigasta.

Veikkausliiga päättyy runkosarjaan

Yhä epävarmemman terveystilanteen ja uuden karanteenitapauksen vuoksi Veikkausliigan hallitus ilmoittaa, että Veikkausliigan kausi 2020 päättyy runkosarjaan.

Winnipeg Jets lainaa Kristian Vesalaisen HPK:hon

HPK on solminut toistaiseksi voimassa olevan pelaajasopimuksen Kristian Vesalaisen kanssa.

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.