Maximo Tolonen siirtyy Ilvekseen – tavoitteena lopullinen läpimurto

Veikkausliiga | Maximo Tolonen siirtyy Ilvekseen - tavoitteena lopullinen läpimurto - Viime kaudella IFK Mariehamnia edustanut 19-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja Maximo Tolonen siirtyy Tampereen Ilvekseen kauden 2021 kattavalla sopimuksella.
Viime kauden IFK Mariehamnissa pelannut Maximo Tolonen allekirjoitti Ilveksen kanssa 1+2-vuotisen sopimuksen. Kuva: Ilves / wwww.ilvesedustus.fi

19-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja Maximo Tolonen siirtyy Veikkausliigassa pelaavaan Tampereen Ilvekseen kauden 2021 kattavalla sopimuksella. Sopimuksessa on seuran optio kausista 2022 ja 2023.

IFK Mariehamnia viime kaudella edustanut Tolonen on yksi Suomen lahjakkaimpia nuoria pelaajia, jonka läpimurtoa aikuisten tasolle on odotettu jo hetken aikaa. Hän on edustanut Suomea peräti 42 kertaa eri juniorimaajoukkueiden ottelussa, joten hänen potentiaalinsa on ollut jo pitkään tiedossa.

Toloselle oli selvää, mihin joukkueeseen hän halusi päästä itseään kehittämään. Ilveksen pelityyli oli miellyttänyt nuorukaisen silmää, ja seuran näytöt nuorten pelaajien kehittämisestä puhuivat puolestaan.

– Kiva päästä seuraan mukaan! Ennemminkin oli ollut puhetta tänne siirtymisestä ja nyt kun siihen avautui mahdollisuus, niin ei muut seurat käyneet edes mielessä. Ilves on minulle hyvä paikka kehittyä ja tiedän kuinka hyviä seuran valmentajat ”Jallun” (Jarkko Wiss) johdolla ovat nuoria pelaajia eteenpäin viemään. Nyt on todellakin loistava mahdollisuus tehdä se lopullinen läpimurto Veikkausliigaan, Tolonen kertoo Ilveksen verkkosivuilla.

Ilveksen viimeaikaiset hankinnat ovat olleet Tolosen tapaan nuorisomaajoukkueiden vakiokasvoja. Tämä saa nuorukaisen vieläkin innostuneemmaksi alkavasta kaudesta.

– Joukkueessa on todella paljon tuttuja, varsinkin maajoukkueista. Joukkue on varmasti nuori ja erittäin kilpailukykyinen tällä kaudella. Paljon pelaajia, jotka haluavat päästä eteenpäin, kirittämässä toisiaan loistavassa valmennuksessa. Minulla on todella positiivinen kuva joukkueesta.

Lähde: Ilveksen verkkosivut

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.