Media: Chelsea hankkimassa Gonzalo Higuainia Juventuksesta

Euroopan suurimpien jalkapalloliigojen alkuun on enää muutama viikko ja siirtohuhuja tulee nyt lähes päivittäin.

Jalkapallo | Media: Chelsea hankkimassa Gonzalo Higuainia Juventuksesta - Tällä hetkellä yksi vahvimmista huhuista on Juventuksen Gonzalo Higuainin siirtyminen Chelseaan. Hyökkääjä tekisi todennäköisesti tilaa Juventuksen uudelle hankinnalle Cristiano Ronaldolle. 

Tällä hetkellä yksi vahvimmista huhuista on Juventuksen Gonzalo Higuainin siirtyminen Chelseaan. Hyökkääjä tekisi todennäköisesti tilaa Juventuksen uudelle hankinnalle Cristiano Ronaldolle. 

Higuain on tuttu mies Chelsean uudelle valmentajalle Maurizio Sarrille, sillä argentiinalainen teki Napolin ajallaan 42 ottelussa 38 maalia. Myös Ronaldo ja Higuain ovat tuttuja toisilleen, sillä kaksikko pelasi neljä kautta Real Madridissa ja teki erinomaista jälkeä viheriöillä. Tilanne on nyt kuitenkin eri, sillä Higuain on jo 30-vuotias ja jos Juventus haluaa hyökkääjästä saada rahaa, on nyt hyvä hetki myydä.

Juventus maksoi Higuainista 90 miljoonaa euroa, ja on saanut rahoilleen hyvin vastinetta. Hyökkääjä on tehnyt Serie A:ssa 40 maalia ja antanut yhdeksän maalisyöttöä 73 pelissä.

 

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.