Mestarien liigan pudotuspeliparit arvottu – tässä jatkopelien otteluohjelma

Mestarien liigassa on jäljellä 16 parasta joukkuetta

Jalkapallon Mestarien liigan pudotuspelit arvottiin maanantaina Sveitsin Nyonissa. Arvonnoissa otettiin huomioon maarajoite, eli saman maan joukkueet eivät voi kohdata vielä ensimmäisellä pudotuspelikierroksella.

Kolme kertaa peräkkäin Mestarien liigan voittanut Real Madrid saa neljännesvälierissä vastaan Amsterdamin Ajaxin. Viime vuonna finaalin hävinnyt Liverpool saa puolestaan vastaansa Bayern Münchenin.

Neljännesvälierien muut otteluparit ovat Schalke–Manchester City, Atletico Madrid–Juventus, Manchester United–Paris Saint-Germain, Tottenham–Dortmund, Lyon–Barcelona sekä AS Roma–Porto.

Neljännesvälierien ensimmäiset osaottelut pelataan 12. ja 13. helmikuuta sekä 19. ja 20. helmikuuta. Toiset osaottelut pelataan 5. ja 6. maaliskuuta sekä 12. ja 13. maaliskuuta.

Puolivälierien ensimmäiset osaottelut pelataan 9. ja 10. huhtikuuta ja toiset osaottelut 16.-17. huhtikuuta. Välierien avausosat ovat vuorossa 30.4.-1.5. ja ja toiset ottelut 7.-8. toukokuuta. Mestarien liigan finaali pelataan Madridissa Atlético Madridin kotiareenalla Wanda Metropolitanolla 1. kesäkuuta.

Jalkapallo | Mestarien liigan pudotuspeliparit arvottu - tässä jatkopelien otteluohjelma - https://twitter.com/247urheilu/status/1074627589988380674

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.