Miikka Salomäki jatkosopimukseen Nashville Predatorsin kanssa

NHL | Miikka Salomäki jatkosopimukseen Nashville Predatorsin kanssa - Jääkiekkoilija Miikka Salomäki on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen NHL-seura Nashville Predatorsin kanssa. Nashvillen tiedotteen mukaan 25-vuotiaan suomalaishyökkääjän uuden sopimuksen arvo on 1,5 miljoonaa dollaria eli noin 1,3 miljoonaa euroa.

Jääkiekkoilija Miikka Salomäki on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen NHL-seura Nashville Predatorsin kanssa. Nashvillen tiedotteen mukaan 25-vuotiaan suomalaishyökkääjän uuden sopimuksen arvo on 1,5 miljoonaa dollaria eli noin 1,3 miljoonaa euroa.

Raahessa syntynyt Salomäki tienasi aikaisemmin 612 000 dollaria kaudessa, joten hän saa pienen palkankorotuksen edelliseen sopimukseensa verrattuna.

Salomäki debytoi NHL-jäillä kaudella 2014-2015 ja hän on pelannut NHL:ssä neljän edellisen kauden aikana 125 runkosarjaottelua tehoilla 8+11=19. Pudotuspeleissä hän on pelannut 28 ottelua pistesaldolla 1+1=2.

Kärppien paidassa 122 liigaottelua pelannut Salomäki pystyy pelaamaan keskushyökkääjänä ja laidassa. Nashvillessa hänen rooliinsa on kuulunut olla alempien ketjujen voimahyökkääjä ja hän tykkää taklata. Viime kaudella hän taklasi runkosarjassa yhteensä 114 kertaa.

Salomäki on voittanut urallaan Suomen paidassa alle 18-vuotiaiden MM-pronssia vuonna 2010 ja Leijonien paidassa MM-hopeaa 2014.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.