Mika Järvinen Jukureihin – Samuli Piipposelle jatkosopimus

SM-liiga | Mika Järvinen Jukureihin - Samuli Piipposelle jatkosopimus - Jukurien maalivahtikaksikko muuttuu kolmikoksi, kun kokenut maalivahti Mika Järvinen, 32, liittyy joukkueeseen loppukauden kattavalla sopimuksella. Puolustaja Samuli Piipponen jatkaa Jukurien takalinjoilla myös kauden loppuun asti.

Jukurien maalivahtikaksikko muuttuu kolmikoksi, kun kokenut maalivahti Mika Järvinen, 32, liittyy joukkueeseen loppukauden kattavalla sopimuksella. Puolustaja Samuli Piipponen jatkaa Jukurien takalinjoilla myös kauden loppuun asti.

Järvinen on pelannut pääsarjatasolla kaudesta 2007–2008 alkaen. Liigassa HPK:n kasvatti on edustanut kasvattajaseuransa lisäksi KalPaa, Jokereita ja Sportia. Järvisellä on kokemusta myös ulkomaisista pääsarjoista: kaudella 2013–2014 Järvinen pelasi KHL:ssä Amur Habarovskin riveissä ja seuraavalla kaudella Saksassa DEL2-sarjassa EC Kassel Huskiesissa. Viime kaudella Järvinen edusti Vaasan Sportin lisäksi Tukholman AIK:ta.

Jukurien urheilujohtajan Jukka Holtarin mukaan joukkueen maalivahtiosastolle tarvittiin leveyttä, sillä keväästä on tulossa ottelusiirtojen myötä tavallista kiivastahtisempi ja kuormittavampi.

– Olemme tällä hetkellä jo yli 15 matsia jäljessä normaalia aikataulua. Pelirytmi tulee siten keväällä olemaan ennennäkemätön ja pituudeltaankin vielä tuntematon. Järvisestä saamme kokeneen pelaajan jakamaan torjujien taakkaa, Holtari kertoo Jukurien verkkosivuilla.

Puolustaja Samuli Piipponen, 27, jatkaa Jukureissa niin ikään loppukauden mittaisella sopimuksella. Piipponen saapui Jukureihin marraskuun alussa ja on tehnyt 8 pelaamassaan ottelussa tehot 1+1.

Jukurit pelaa seuraavan kerran maanantaina 28.12. Lukkoa vastaan kotiottelun. Ottelu pelataan tyhjille katsomoille.

Lähde: Jukurien tiedote

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.