Mika Lehkosuo jatkaa HJK:n päävalmentajana

Jalkapallo | Mika Lehkosuo jatkaa HJK:n päävalmentajana - HJK:n päävalmentajana jatkaa vuoden sopimuksella kolminkertainen Suomen mestari Mika Lehkosuo.

HJK:n päävalmentajana jatkaa vuoden sopimuksella kolminkertainen Suomen mestari Mika Lehkosuo.

Edustusjoukkueen valmennustiimiin liittyy uutena valmentajana Jani Sarajärvi. Euroopan parhaassa jalkapallon opinahjossa Lissabonissa tohtorin tutkintoa parhaillaan tekevä Sarajärvi on ehdottomasti kovimpia kansainvälisen tason akateemisia osaajia Suomessa. Sarajärvellä on valmennusosaamisen lisäksi tutkittua tietoa ja osaamista, jolla tuetaan sekä kansainvälisen tason pelaajakehitystä että menestymistä kansainvälisissä peleissä.

Jo viime kaudella seuraan kansainvälistä tietotaitoa ja kokemusta seuraan tuonut Anton Matinlauri jatkaa fysiikkavalmentajana. Matinlauri on tehnyt erinomaista työtä joukkueen ja pelaajien fyysisen valmennuksen päivittämisessä nykypäivän vaatimustasolle. Matinlauri oli aiemmin FC Sevillan medical tiimissä, kun seura voitti UEFA cupin.

Maalivahtivalmentajana jatkaa seuralegenda Ville Wallén. Wallén tekee maalivahtivalmennuksen lisäksi edustusjoukkueen hallinnolliset tehtävät. Wallén on löytänyt sekä Dähnen (Thomas) että Rudakovin (Maksim) kaltaiset huippuvahvistukset seuraan ja onnistunut kehittämään heitä maalivahteina. Wallén on tehnyt myös erinomaista työtä hoitamalla edustusjoukkueen budjetin ja hallinnolliset tehtävät sekä näiden seurannan.

HJK tulee täydentämään valmennustiimiä vielä tämän vuoden puolella. Täydennykset tulevat liittymään erityisesti scouttaus-toimintaan, Klubi 04:n valmennukseen sekä erityisvalmennukseen.

Lue lisää HJK:n urheilurakenteen ja valmennuksen muutoksista

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.