Mika Lehkosuo jatkaa HJK:n päävalmentajana

Jalkapallo | Mika Lehkosuo jatkaa HJK:n päävalmentajana - HJK:n päävalmentajana jatkaa vuoden sopimuksella kolminkertainen Suomen mestari Mika Lehkosuo.

HJK:n päävalmentajana jatkaa vuoden sopimuksella kolminkertainen Suomen mestari Mika Lehkosuo.

Edustusjoukkueen valmennustiimiin liittyy uutena valmentajana Jani Sarajärvi. Euroopan parhaassa jalkapallon opinahjossa Lissabonissa tohtorin tutkintoa parhaillaan tekevä Sarajärvi on ehdottomasti kovimpia kansainvälisen tason akateemisia osaajia Suomessa. Sarajärvellä on valmennusosaamisen lisäksi tutkittua tietoa ja osaamista, jolla tuetaan sekä kansainvälisen tason pelaajakehitystä että menestymistä kansainvälisissä peleissä.

Jo viime kaudella seuraan kansainvälistä tietotaitoa ja kokemusta seuraan tuonut Anton Matinlauri jatkaa fysiikkavalmentajana. Matinlauri on tehnyt erinomaista työtä joukkueen ja pelaajien fyysisen valmennuksen päivittämisessä nykypäivän vaatimustasolle. Matinlauri oli aiemmin FC Sevillan medical tiimissä, kun seura voitti UEFA cupin.

Maalivahtivalmentajana jatkaa seuralegenda Ville Wallén. Wallén tekee maalivahtivalmennuksen lisäksi edustusjoukkueen hallinnolliset tehtävät. Wallén on löytänyt sekä Dähnen (Thomas) että Rudakovin (Maksim) kaltaiset huippuvahvistukset seuraan ja onnistunut kehittämään heitä maalivahteina. Wallén on tehnyt myös erinomaista työtä hoitamalla edustusjoukkueen budjetin ja hallinnolliset tehtävät sekä näiden seurannan.

HJK tulee täydentämään valmennustiimiä vielä tämän vuoden puolella. Täydennykset tulevat liittymään erityisesti scouttaus-toimintaan, Klubi 04:n valmennukseen sekä erityisvalmennukseen.

Lue lisää HJK:n urheilurakenteen ja valmennuksen muutoksista

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.