Mikael Forssell HJK Akatemian valmentajaksi

Jalkapallo | Mikael Forssell HJK Akatemian valmentajaksi - Pelaajauransa toukokuussa lopettanut jalkapalloilija Mikael Forssell aloittaa valmentamisen HJK Akatemiassa. HJK:n mukaan maalintekemisen ja hyökkäyspelaamisen erityisosaaja tuo mahtavan lisän seuran akatemiapelaajien harjoitteluun.

Pelaajauransa toukokuussa lopettanut jalkapalloilija Mikael Forssell aloittaa valmentamisen HJK Akatemiassa. HJK:n mukaan maalintekemisen ja hyökkäyspelaamisen erityisosaaja tuo mahtavan lisän seuran akatemiapelaajien harjoitteluun.

Forssell keskittyy HJK Akatemiassa pelipaikkakohtaiseen toimintaan, jossa hänellä on 1-3 hyökkääjää kerrallaan erillisissä harjoituksissa, joukkueharjoituksen sisällä tapahtuvissa osiossa tai harjoitusten jälkeen lisätreeneissä. Toiminta koskee HJK:n C15, B17 ja Klubi 04 joukkueita. Forssell keskittyy tekniisiin yksityiskohtiin maalintekemisessä omalla vahvuusalueellaan.

– Tämä on hyvä lisä HJK:n panostukseen yksilöiden kehittämisessä. On ollut myös hienoa nähdä Miklun aito innostus ko. tehtävässä, HJK:n valmennuspäällikkö Erkki Valla kertoo helsinkiläisseuran verkkosivuilla.

Forssell kertoo olevansa innoissaan päästessään työskentelemään tutussa organisaatiossa.

– Olen iloinen, kun pääsen tuomaan omaa erityisosaamistani, eli maalintekoa ja hyökkäyspelaamista, Klubin akatemiapelaajille. Jalkapallon pelaaminen ja valmentaminen kiinnostaa itseäni kokonaisvaltaisesti, ja tästä on mahtava aloittaa ura valmennustehtäviin, Forssell sanoo.

Forssell teki mittavan kansainvälisen uran, joka alkoi jo 17-vuotiaana, kun hän siirtyi HJK:sta Valioliigan Chelseaan. HJK:n ja Chelsean lisäksi Forssell on edustanut Crystal Palacea, Borussia Mönchengladbachia, Birminghamia, Hannoveria, Leedsiä, VFL Bochumia ja HIFK:ta. Seurajoukkueissa Forssell on tehnyt yhteensä 96 maalia. Suomen A-maajoukkueessa Forssell on pelannut 86 ottelua, joissa syntyi 29 maalia.

Uransa parhaimman kauden Forssell pelasi Birminghamin riveissä kaudella 2003-2004. Hän viimeisteli tuolloin 17 maalia ja oli Valioliigan viidenneksi paras maalintekijä.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.