Mikkelin Jukurit hankki riveihinsä Mestiksen parhaan maalintekijän

Jo seuraavaan liigakauteen valmistautuva Mikkelin Jukurit tiedotti maanantaina tehneensä sopimukset kolmen nuoren lupauksen kanssa.

Puolustajat Aku Alho sekä Jimi Jalonen ja viime kaudella Mestiksen runkosarjan maalipörssin voittanut hyökkääjä Joona Jääskeläinen siirtyvät Jukureihin.

Viime kaudella 10 liigaottelua Jukureissa pelanneen 20-vuotiaan Alhon sopimus on 2+1-vuotinen. HPK:n sopimuspelaajiin kuuluneen 21-vuotiaan Jalosen sekä Imatran Ketterästä Jukureihin siirtyvän Jääskeläisen pahvit ovat yksivuotisia ja niissä on optiot seuraavista kausista.

21-vuotias Jääskeläinen voitti viime kaudella Mestiksen maalipörssin 30. maalillaan ja jakoi pistepörssin ykkössijan tehoilla 30+31=61. Jääskeläisellä oli myös sarjan paras piste per peli -keskiarvo,1.3.

-Jääskeläinen on osoittanut Mestiksessä olevansa sarjan ehdotonta eliittiä ja osoitti sen viime kaudella tehden kovat tehopisteet. Jukurit odottaa Joonalta, että hän ottaa ensi kaudella seuraavan stepin ylöspäin ja pystyy tuomaan Jukureille maalintekovoimaa tulevaisuudessa, kommentoi Jukureiden urheilutoimen päällikkö ja liigajoukkueen joukkueenjohtaja Mikko Hakkarainen seuran verkkosivuilla.

Jukurit sijoittui Liigan runkosarjassa 13. sijalle.

Lähde: Jukureiden tiedote

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.