Mikko Koivulle uran 200. maali NHL:ssä

Jääkiekko | Mikko Koivulle uran 200. maali NHL:ssä - Minnesota Wildin 35-vuotias suomalaiskapteeni Mikko Koivu teki kauden seitsemännen maalisa, kun Wild kaatoi maanantain ja tiistain välisenä yönä Vegas Golden Knightsin lukemin 4–2 jääkiekkoliiga NHL:ssä.

Minnesota Wildin 35-vuotias suomalaiskapteeni Mikko Koivu teki kauden seitsemännen maalisa, kun Wild kaatoi maanantain ja tiistain välisenä yönä Vegas Golden Knightsin lukemin 4–2 jääkiekkoliiga NHL:ssä.

Koivu teki ottelun päätöslukemat tyhjään maaliin. Osuma oli kokeneelle hyökkääjälle uran 200. NHL:ssä.

Koivu on pelannut NHL:ssä 969 runkosarjaottelua tehoilla 200+487=687. Koko NHL-uransa ajan Minnesotaa edustanut Koivu on pelannut Pohjois-Amerikassa kaudesta 2004-2005 lähtien. Käynnissä oleva kausi on hänelle 14. NHL:ssä.

Minnesotan kanssa Koivun palkintokaappiin ei ole ehtinyt kertyä täytettä, mutta Suomen A-maajoukkueessa saavutukset ovat upeaa luettavaa: olympiahopea, olympiapronssi, kaksi MM-hopeaa, 2 MM-pronssia ja kaiken kruununa vuoden 2011 maailmanmestaruus Bratislavassa pelatuista MM-kisoista. Lisäksi Koivu oli voittamassa alle 18-vuotiaiden MM-kultaa vuonna 2000.

SM-liigassa Koivu voitti Suomen mestaruuden TPS:n riveissä keväällä 2001.

 

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.