Mikko Koskinen solmi muhkean jatkosopimuksen Edmontonin kanssa

Jääkiekko | Mikko Koskinen solmi muhkean jatkosopimuksen Edmontonin kanssa - Suomalaismaalivahti Mikko Koskinen on allekirjoittanut kolmivuotisen jatkosopimuksen NHL-seura Edmonton Oilersin kanssa.

Suomalaismaalivahti Mikko Koskinen on allekirjoittanut kolmivuotisen jatkosopimuksen NHL-seura Edmonton Oilersin kanssa.

30-vuotias Koskinen tienaa uudella sopimuksellaan jatkossa 4,5 miljoonaa dollaria kaudessa. NHL-debyyttinsä kaudella 2010-11 New York Islandersin paidassa tehneen kaksi metriä pitkän maalivahdin vuosiansiot nousevat siis kahdella miljoonalla dollarilla.

Oilersin ykkösmaalivahdiksi tällä kaudella noussut Koskinen on pelannut tällä kaudella 27 ottelua torjuntaprosentilla 91,1. Hän on torjunut kolme nollapeliä.

– Olemme todella innoissamme, kun saimme solmittua Mikon kanssa kolmivuotisen jatkosopimuksen. Mikolla on paljon kokemusta ykkösmaalivahdin roolista. Hän on niittänyt paljon menestystä kansainvälisesti ja meidän joukkueen paidassa, Oilersin toimitusjohtaja Peter Chiarelli hehkutti seuran verkkosivuilla.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.