Mikko Rantanen nousi pisteen päähän Teemu Selänteen ennätyksestä!

Jääkiekko | Mikko Rantanen nousi pisteen päähän Teemu Selänteen ennätyksestä! - Suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen iski tehot 1+1, kun Colorado voitti Chicagon 5-1 yön NHL-kierroksella.

Suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen iski tehot 1+1, kun Colorado voitti Chicagon 5-1 yön NHL-kierroksella.

Rantasen tekemä 2-1-johtomaali toisessa erässä syntyi upean kuvion päätteeksi. Rantanen ja Nathan MacKinnon sahasivat Chicagon puolustuksen täydellisesti katki ja Rantasella oli ”helppo” työ viimeistellä kauden 26:s maali.

Rantanen on tehnyt nyt 72 runkosarjaottelussa tehot 26+53=79. Rantanen on NHL:n pistepörssissä parhaana suomalaisena sijalla 12.

TPS-kasvatti on enää yhden pisteen päässä Teemu Selänteen nimissä olevasta suomalaispelaajien tämän vuosituhannen piste-ennätyksestä. Selänne teki kaudella 2010–11 tehopisteet 31+49=80.

Katso Rantasen tehot Chicagoa vastaan videolta.

https://www.youtube.com/watch?v=vNn73gTVeZI

Tuoreimmat

Neljä mustaa hevosta toukokuun jääkiekon MM-kisoissa — mihin joukkueet voivat yltää?

Jääkiekkofanit odottavat kuumeisesti Latviassa toukokuun lopulla järjestettävien jääkiekon maailmanmestaruuskisojen alkamista. Kyseessä on järjestyksessään jo 85. kerta kun jääkiekkomaat asettuvat toisiaan vastaan kilpailemaan...

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.