Mikko Rantanen nousi pisteen päähän Teemu Selänteen ennätyksestä!

Jääkiekko | Mikko Rantanen nousi pisteen päähän Teemu Selänteen ennätyksestä! - Suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen iski tehot 1+1, kun Colorado voitti Chicagon 5-1 yön NHL-kierroksella.

Suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen iski tehot 1+1, kun Colorado voitti Chicagon 5-1 yön NHL-kierroksella.

Rantasen tekemä 2-1-johtomaali toisessa erässä syntyi upean kuvion päätteeksi. Rantanen ja Nathan MacKinnon sahasivat Chicagon puolustuksen täydellisesti katki ja Rantasella oli ”helppo” työ viimeistellä kauden 26:s maali.

Rantanen on tehnyt nyt 72 runkosarjaottelussa tehot 26+53=79. Rantanen on NHL:n pistepörssissä parhaana suomalaisena sijalla 12.

TPS-kasvatti on enää yhden pisteen päässä Teemu Selänteen nimissä olevasta suomalaispelaajien tämän vuosituhannen piste-ennätyksestä. Selänne teki kaudella 2010–11 tehopisteet 31+49=80.

Katso Rantasen tehot Chicagoa vastaan videolta.

https://www.youtube.com/watch?v=vNn73gTVeZI

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.