Miro Heiskanen teki seurahistoriaa – rikkoi 39 vuotta vanhan ennätyksen

NHL | Miro Heiskanen teki seurahistoriaa - rikkoi 39 vuotta vanhan ennätyksen - 21-vuotias Dallas-puolustaja Miro Heiskanen on summannut tämän vuoden pudotuspeleissä 16 tehopistettä (3+13), mikä on Starsin seuraennätys puolustajalle.

Dallas Starsin suomalaispuolustaja Miro Heiskanen teki uuden seuraennätyksen merkkauttamalla itselleen yhden syöttöpisteen, kun Stars voitti NHL:n pudotuspelien toisen kierroksen ottelussa Colorado Avalanchen 5–4 ja eteni 3–1-johtoon ottelusarjassa.

21-vuotias Heiskanen on summannut tämän vuoden 13 pudotuspelikamppailussa 16 tehopistettä (3+13), mikä on Starsin seuraennätys puolustajalle. Edellisen ennätyksen haltija, Craig Hartsburg, merkkautti 15 pistettä 18 ottelussa vuonna 1981. Vielä silloin joukkueen nimi oli Minnesota North Stars.

– Uskon, että hän tiesi mitä odottaa tänä vuonna, kun sai maistaa pudotuspelejä jo viime kaudella. Miron kaltainen eliittipelaaja nostaa tasoaan, ja hän on ehdottomasti tehnyt sen näissä pudotuspeleissä. Hän on ratkaissut pelejä. On nautinto katsella häntä joka päivä, Starsin kapteeni Jamie Benn kehui NHL:n nettisivuilla.

– Kun meillä menee huonosti, pannaan Miro jäälle, Dallas Starsin valmentaja Rick Bowness ylisti.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.