Mixu Paatelainen 51 vuotta – Katso tästä upea hattutemppu Heartsin verkkoon vuodelta 2000

Videot | Mixu Paatelainen 51 vuotta - Katso tästä upea hattutemppu Heartsin verkkoon vuodelta 2000 - Suomen A-maajoukkueen entinen päävalmentaja Mixu Paatelainen viettää tänään syntymäpäiviään. 51 vuotta täyttävä Paatelainen teki mittavan uran ulkomailla vuosina 1987-2006, jonka aikana hän pelasi Skotlannissa, Englannissa ja Ranskassa. Maajoukkueessa Paatelainen pelasi yhteensä 70 ottelua, joissa hän viimeisteli 18 maalia.

Suomen A-maajoukkueen entinen päävalmentaja Mixu Paatelainen viettää tänään syntymäpäiviään. 51 vuotta täyttävä Paatelainen teki mittavan uran ulkomailla vuosina 1987-2006, jonka aikana hän pelasi Skotlannissa, Englannissa ja Ranskassa. Maajoukkueessa Paatelainen pelasi yhteensä 70 ottelua, joissa hän viimeisteli 18 maalia.

Valmentajana Paatelainen on toiminut maajoukkueen lisäksi myös Cowdenbeathissa, TPS:ssa, Hibernianissa, Kilmarnockissa ja Dundee Unitedissa. Nykyisin hän valmentaa thaimaalaista Ubon UMT Unitedia.

Tältä videolta pääset katsomaan, kun Paatelainen teki vuonna 2000 hattutempun Edinburghin derbyssä. Hibernianin riveissä pelannut Paatelainen viimeisteli kolme maalia, kun Hibernian voitti Dundee Unitedin lukemin 6-2.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.