Mohamed Salah jatkaa Liverpoolissa monivuotisella sopimuksella

Jalkapallo | Mohamed Salah jatkaa Liverpoolissa monivuotisella sopimuksella - Valioliigan parhaaksi pelaajaksi äänestetty Liverpoolin egyptiläislaituri Mohamed Salah on tehnyt Liverpoolin kanssa vuoteen 2023 asti ulottuvan jatkosopimuksen. Salah tienaa uudella sopimuksellaan 200 000 puntaa viikossa.

Valioliigan parhaaksi pelaajaksi äänestetty Liverpoolin egyptiläislaituri Mohamed Salah on tehnyt Liverpoolin kanssa vuoteen 2023 asti ulottuvan jatkosopimuksen. Salah tienaa uudella sopimuksellaan 200 000 puntaa viikossa.

26-vuotias Salah pelasi Valioliigassa erinomaisen kauden ja oli avainasemassa myös Mestarien liigassa johdattamalla Liverpoolin finaaliin. Salahin olkapää lähti sijoiltaan Real Madridia vastaan pelatussa finaalissa, mutta hän pystyi silti pelaamaan MM-kisoissa.

Salah iski Valioliigassa 36 ottelussa 32 maalia ja antoi 11 maaliin johtanutta syöttöä. Mestarien liigassa Salah teki 10 osumaa.

Egyptiläistähti siirtyi Liverpooliin kesäkuussa 2017 AS Romasta 39 miljoonan euron siirtosummalla. 59 maaottelussa 35 maalia tehnyt Salah on pelannut urallaan myös Egyptin ja Belgian pääsarjoissa.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.