Montreal-kapteeni Max Pacioretty treidattiin Vegasiin

Jääkiekko | Montreal-kapteeni Max Pacioretty treidattiin Vegasiin - NHL:ssä nähtiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä mielenkiintoinen pelaajakauppa, kun viime kaudella finaaleihin yltänyt Vegas Golden Knights hankki koko NHL-uransa Montreal Canadiensissa pelanneen amerikkalaishyökkääjä Max Paciorettyn.

NHL:ssä nähtiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä mielenkiintoinen pelaajakauppa, kun viime kaudella finaaleihin yltänyt Vegas Golden Knights hankki koko NHL-uransa Montreal Canadiensissa pelanneen amerikkalaishyökkääjä Max Paciorettyn.

Vaihtokaupassa Montrealiin matkaavat Tomas Tatar, Nick Suzuki ja seuraavan draftin toinen varausvuoro.

29-vuotias Pacioretty on edustanut kymmenen kautta kestäneen NHL-uransa aikana vain Montrealia ja hän toimi Montrealin kapteenina kaudesta 2015 lähtien. Hän on pelannut Montrealissa 625 NHL:n runkosarjaottelua, joissa hän on tehnyt 226+222=448 tehopistettä. Pudotuspeleissä Pacioretty on tehnyt 38 pelissä tehot 10+9=19.

Montrealiin siirtyvä Tatar on 27-vuotias Tatar siirtyi Vegasiin kesken viime kauden Detroit Red Wingsistä. Tatar on pelannut runkosarjassa yhteensä 427 ottelua tehoilla 119+109=228. Pudotuspeleissä hän on merkkauttanut 25 ottelussa 4+5=9 tehopistettä.

19-vuotias Suzuki ei ole pelannut vielä peliäkään NHL:ssä. 180-senttinen rightin puolen keskushyökkääjä on pelannut kolme edellistä kautta OHL:ssä Owen Sound Attackin joukkueessa. Suzuki on erittäin lupaava hyökkääjä, sillä hän on tehnyt 192 OHL-ottelussa 1,22 pistettä per ottelu (107+122=234).

Las Vegas oli viime kauden sensaatiojoukkue. Se ylsi historiansa ensimmäisellä NHL-kaudella finaaleihin, joissa Stanley cup -mestaruuden vei Washington Capitals.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.