Moshtagh Yaghoubi jättää HJK:n

Jalkapallo | Moshtagh Yaghoubi jättää HJK:n - Suomen mestaruuden jo varmistanut HJK ja 23-vuotias keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet sopimuksensa.

Suomen mestaruuden jo varmistanut HJK ja 23-vuotias keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet sopimuksensa.

Yaghoubi tuli HJK:hon kaudelle 2017 ja pelasi seurassa yhteensä 38 Veikkausliiga-ottelua, joissa hän teki neljä maalia ja antoi viisi maalisyöttöä. Suomen Cupissa Yaghoubi onnistui maalinteossa seitsemän kertaa ja euro-otteluissa kerran. Keskikenttäpelaaja voitti HJK:ssa kaksi Suomen mestaruutta sekä Suomen Cup -mestaruuden.

Yaghoubi poistuu HJK:sta ennen kauden päättymistä. Veikkausliigaa on pelaamatta kaksi kierrosta. Yksi syy Yaghoubin ja HJK:n teiden eroamiseen saattaa olla se, että Yaghoubi pelasi viikonloppuna Futsal-liigassa Someron Voiman rivessä.

HJK ei suostunut kommentoimaan Ilta-Sanomille kyseistä tapausta.

Lisäksi HJK:n tähtipelaajalla ja joukkueen päävalmentajalla Mika Lehkosuolla on riittänyt erimielisyyksiä useampaan otteeseen.

Lähde: HJK:n verkkosivut

Tuoreimmat

Anthony Olusanya siirtyy HJK:hon: ”Hänellä on poikkeuksellinen kyky päästä maalipaikoille”

HJK ja Anthony Olusanya, 20, ovat tehneet sopimuksen, joka kattaa kaudet 2021 ja 2022, ja siinä on optio kaudesta 2023.

Video: Markus Nurmi teki Liiga-historian nopeimman maalin – kiekko verkkoon neljässä sekunnissa!

TPS:n hyökkääjä Markus Nurmi onnistui lauantain Liiga-kierroksella maalinteossa ainoastaan neljän sekunnin pelin jälkeen ottelussa Porin Ässiä vastaan.

TPS:n pisteputki jatkuu, Tapparalle viides voitto putkeen – katso lauantain Liiga-pelien maalikoosteet

Liigassa pelattiin lauantaina seitsemän ottelun kierros. Voittoihin ylsivät HIFK, Ilves, SaiPa, Lukko, TPS, Tappara ja Sport. TPS venytti pisteputkensa jo yhden ottelun mittaiseksi ja Tapparan voittoputki venähti viiteen peliin.

Tästä pääset katsomaan Diego Maradonan uran hienoimpia hetkiä

Yksi kaikkien aikojen parhaimmista jalkapalloilijoista, Diego Maradona, kuoli keskiviikkona sydänkohtaukseen 60-vuotiaana.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.