Moshtagh Yaghoubi jättää HJK:n

Jalkapallo | Moshtagh Yaghoubi jättää HJK:n - Suomen mestaruuden jo varmistanut HJK ja 23-vuotias keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet sopimuksensa.

Suomen mestaruuden jo varmistanut HJK ja 23-vuotias keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet sopimuksensa.

Yaghoubi tuli HJK:hon kaudelle 2017 ja pelasi seurassa yhteensä 38 Veikkausliiga-ottelua, joissa hän teki neljä maalia ja antoi viisi maalisyöttöä. Suomen Cupissa Yaghoubi onnistui maalinteossa seitsemän kertaa ja euro-otteluissa kerran. Keskikenttäpelaaja voitti HJK:ssa kaksi Suomen mestaruutta sekä Suomen Cup -mestaruuden.

Yaghoubi poistuu HJK:sta ennen kauden päättymistä. Veikkausliigaa on pelaamatta kaksi kierrosta. Yksi syy Yaghoubin ja HJK:n teiden eroamiseen saattaa olla se, että Yaghoubi pelasi viikonloppuna Futsal-liigassa Someron Voiman rivessä.

HJK ei suostunut kommentoimaan Ilta-Sanomille kyseistä tapausta.

Lisäksi HJK:n tähtipelaajalla ja joukkueen päävalmentajalla Mika Lehkosuolla on riittänyt erimielisyyksiä useampaan otteeseen.

Lähde: HJK:n verkkosivut

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.