Muistatko tämän? 170-kiloinen mörssäri dominoi koriskentillä

Koripallo | Muistatko tämän? 170-kiloinen mörssäri dominoi koriskentillä - Yksi mieleenpainuvimmista pelaajista oli yli 170-kiloinen Troy Jackson, joka tunnettiin katukoriskentillä nimellä "Escalade". Jackson pelasi Louisvillen yliopistossa kaksi vuotta, mutta tällöin mörssäri teki vain 3.0 pistettä per ottelu.

2000-luvun alkupuolella suursuosion saavuttanut AND1-kiertue villitsi Yhdysvallat. Kyseessä oli urheiluvaatemerkki AND1:n järjestämä promootiokiertue, jossa eri kaupunkien parhailla katukorispelaajilla oli mahdollisuus päästä osaksi AND1-joukkuetta.

Yksi mieleenpainuvimmista pelaajista oli yli 170-kiloinen Troy Jackson, joka tunnettiin katukoriskentillä nimellä ”Escalade”. Jackson pelasi Louisvillen yliopistossa kaksi vuotta, mutta tällöin mörssäri teki vain 3.0 pistettä per ottelu.

AND1-kiertueella mies sen sijaan sai valtavan suosion, sillä mies oli ison kokonsa lisäksi erittäin hyvä pelaaja. 208-senttinen Escalade osasi myös viihdyttää yleisöä upeilla harhautuksillaan.

Valitettavasti Jackson kuoli vuonna 2011 vain 38-vuotiaana. Mies oli entisen NBA-pelaaja Mark Jacksonin pikkuveli.

Katso tästä miten Escalade dominoi katukoriksessa. Mikäli video ei toimi, niin katso se YouTubesta.

Tuoreimmat

Veikkausliigan avauskierroksella tehtiin yhteensä 21 maalia

Veikkausliigan ensimmäisen ottelukierroksen kuudessa pelissä tehtiin yhteensä 21 maalia, eli ottelukohtainen maalikeskiarvo oli 3,5 osumaa.

Video: Teemu Selänne teki spagaatin suorassa TV-lähetyksessä

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne teki vuonna 2018 Pyeongchangin talviolympialaisissa erikoisen tempun suorassa Eurosportin TV-lähetyksessä, kun hän hävisi aiemmin asetetun vedon.

Kärpiltä huippuhankinta – Libor Sulak siirtyy Ouluun

Oulun Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Rallin MM-sarja jatkuu syyskuussa Virossa

Maaliskuussa tauolle jäänyt Rallin MM-sarja jatkuu alkuperäisen kisakalenterin ulkopuolisella osakilpailulla Virossa 4.–6. syyskuuta.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.