Muistatko tämän? Kuinka monta Jaffa-keksiä mahtuu Teemu Pukin suuhun?

Faneilla on paljon kysyttävää jalkapalloilijoilta ja usein kysymykset ovat liittyvät kyseisen jalkapalloilijan lempipelaajiin, hienoimpiin muistoihin uralta tai muita jalkapalloon liittyviä kysymyksiä. Teemu Pukki pääsi vastailemaan fanien kysymyksiin Celticissä pelatessaan ja tavallisten kysymysten joukosta löytyi yksi hieman oudompi kysymys, joka on askarruttanut jonkun fanin mieltä.

Vastattuuaan kysymyksiin mm. lapsuuden idoleista ja hienoimmista maaleista, tuli eteen kysymys, joka on saattanut hieman ihmetyttää. Joku fani oli nimittäin kysynyt Pukilta, että kuinka monta Jaffa-keksiä hänen suuhunsa mahtuu. Kysymys oli tietoisesti päästetty mediatiimin seulan läpi ja heillä sattui sopivasti olemaan paketti skottien vastaavia keksejä mukana. Pukki tarttui rohkeasti haasteeseen ja fanille saatiin vastaus häntä askarruttaneeseen kysymykseen.

Katso alla olevalta videolta Pukin haastattelu. Mikäli haluat mennä suoraan videon parhaimpaan palaan, kelaa kohtaan 3.32.

Tuoreimmat

Winnipeg Jets lainaa Kristian Vesalaisen HPK:hon

HPK on solminut toistaiseksi voimassa olevan pelaajasopimuksen Kristian Vesalaisen kanssa.

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Arsenalista ja Manchester Unitedista tutun Danny Welbeckin ura jatkuu Valioliigassa

Danny Welbeck allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Valioliigassa pelaavan Brightonin kanssa. Lue lisää ja katso Welbeckin TOP10-maalit.

Arizonan huippulupaus Barrett Hayton lainalle Ilvekseen

Viime kaudella Arizona Coyotesin NHL-joukkueeseen noussut Barrett Hayton on seuran ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2018 ja MM-kultaa voittaneen Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.