Muistatko tämän? Kuinka monta Jaffa-keksiä mahtuu Teemu Pukin suuhun?

Faneilla on paljon kysyttävää jalkapalloilijoilta ja usein kysymykset ovat liittyvät kyseisen jalkapalloilijan lempipelaajiin, hienoimpiin muistoihin uralta tai muita jalkapalloon liittyviä kysymyksiä. Teemu Pukki pääsi vastailemaan fanien kysymyksiin Celticissä pelatessaan ja tavallisten kysymysten joukosta löytyi yksi hieman oudompi kysymys, joka on askarruttanut jonkun fanin mieltä.

Vastattuuaan kysymyksiin mm. lapsuuden idoleista ja hienoimmista maaleista, tuli eteen kysymys, joka on saattanut hieman ihmetyttää. Joku fani oli nimittäin kysynyt Pukilta, että kuinka monta Jaffa-keksiä hänen suuhunsa mahtuu. Kysymys oli tietoisesti päästetty mediatiimin seulan läpi ja heillä sattui sopivasti olemaan paketti skottien vastaavia keksejä mukana. Pukki tarttui rohkeasti haasteeseen ja fanille saatiin vastaus häntä askarruttaneeseen kysymykseen.

Katso alla olevalta videolta Pukin haastattelu. Mikäli haluat mennä suoraan videon parhaimpaan palaan, kelaa kohtaan 3.32.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.