Muistatko tämän Thiago Silvan uskomattoman viimeistelyn, joka hylättiin?

PSG:n brasilialainen toppari, Thiago Silva, viettää tänään syntymäpäiviään. 77 A-maaottelua Brasilian paidassa pelannut Silva täyttää kunnioitettavat 34 vuotta. AC Milanista PSG:n riveihin vuonna 2012 siirtynyt Silva on voittanut urallaan mm. Serie A:n kerran ja Ranskan liigan viidesti.

Silva on pelannut PSG:n riveissä yhteensä 248 ottelua, joissa on syntynyt 16 maalia. Alla olevalta videolta näkyvä tilanne olisi ollut ehdottomasti Silvan uran huikein maali, mikäli se olisi hyväksytty. Vaikka tilanteesta ei maalia tullutkaan, on tuo silti sellainen suoritus, jota ei voi kuin ihailla.

Tuoreimmat

A-maajoukkue Karjala-turnaukseen valittu – Mukana 12 ensikertalaista

Suomen joukkue ensi viikon Karjala-turnaukseen on valittu. Mukana on yhteensä 12 ensikertalaista ja koronatilanteen vuoksi kaikki pelaajat ovat kotimaan Liigasta.

Veikkausliiga päättyy runkosarjaan

Yhä epävarmemman terveystilanteen ja uuden karanteenitapauksen vuoksi Veikkausliigan hallitus ilmoittaa, että Veikkausliigan kausi 2020 päättyy runkosarjaan.

Winnipeg Jets lainaa Kristian Vesalaisen HPK:hon

HPK on solminut toistaiseksi voimassa olevan pelaajasopimuksen Kristian Vesalaisen kanssa.

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.