Nämä idiootit haastoivat ammattilaisottelijan ja saivat pataansa

Videot | Nämä idiootit haastoivat ammattilaisottelijan ja saivat pataansa - Tämän julkaisun aiheena on idiootit, jotka uhosivat voittavansa ammattilaisottelijan. Ja hehän saivat tietysti köniinsä. Pahin kaikista on nettitrolli Charlie Zelenoff, joka haukkui entisen WBC-liiton mestari Deontay Wilderin pataluhaksi ja haastoi tämän naruneliöön. Zelenoffin yllätykseksi Wilder (ammattilaisena 42-1-1) hyväksyi tarjouksen ja jälki ei yllätä ketään.

Tiedätkö sen tunteen, kun uhoat olevasi parempi kuin ammattilaisurheilija hänen omassa lajissaan. Paljastamme salaisuuden – et ole.

Tämän julkaisun aiheena on idiootit, jotka uhosivat voittavansa ammattilaisottelijan. Ja hehän saivat tietysti köniinsä. Pahin kaikista on nettitrolli Charlie Zelenoff, joka haukkui entisen WBC-liiton mestari Deontay Wilderin pataluhaksi ja haastoi tämän naruneliöön. Zelenoffin yllätykseksi Wilder (ammattilaisena 42-1-1) hyväksyi tarjouksen ja jälki ei yllätä ketään.

Tähän videoon on listattu 10 idioottia, jotka haastoivat ammattilaisottelijan matsiin. Katso video tästä. Mikäli se ei toimi, niin katso se YouTubesta.

Tuoreimmat

Lue myös nämä