Nämä pelaajat tuhosivat korilevyn donkatessaan

Koripallo | Nämä pelaajat tuhosivat korilevyn donkatessaan - Koripalloon kuuluu olennaisena osana voimakkaat donkit, mutta harvoin donkkaaminen oikeasti saa korilevyn kokemaan kovia.

Koripalloon kuuluu olennaisena osana voimakkaat donkit, mutta harvoin donkkaaminen oikeasti saa korilevyn kokemaan kovia.

Yhdysvalloissa on kuitenkin ainakin nämä kuusi pelaajaa onnistuneet rikkomaan levyn donkatessaan ja tilanteet on saatu nauhalle.

  • Shaquille O’Neal
  • Kevin Love
  • Chris Morris
  • Michael Jordan
  • Darryl Dawkins
  • Jerome Lane

Legendaarinen Shaquille O’Neal on onnistunut tuhoamaan korilevyn tai koko rakennelman ainakin neljä kertaa. Philadelphia 76ersin entinen raivodonkkaaja Darryl Dawkins on tähän pystynyt kahdesti.

Tähän videoon on kasattu listan pelaajilta donkit, mitkä hajottivat korin. Mikäli video ei toimi, niin katso se tubesta.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä