Nämä pelaajat tuhosivat korilevyn donkatessaan

Koripallo | Nämä pelaajat tuhosivat korilevyn donkatessaan - Koripalloon kuuluu olennaisena osana voimakkaat donkit, mutta harvoin donkkaaminen oikeasti saa korilevyn kokemaan kovia.

Koripalloon kuuluu olennaisena osana voimakkaat donkit, mutta harvoin donkkaaminen oikeasti saa korilevyn kokemaan kovia.

Yhdysvalloissa on kuitenkin ainakin nämä kuusi pelaajaa onnistuneet rikkomaan levyn donkatessaan ja tilanteet on saatu nauhalle.

  • Shaquille O’Neal
  • Kevin Love
  • Chris Morris
  • Michael Jordan
  • Darryl Dawkins
  • Jerome Lane

Legendaarinen Shaquille O’Neal on onnistunut tuhoamaan korilevyn tai koko rakennelman ainakin neljä kertaa. Philadelphia 76ersin entinen raivodonkkaaja Darryl Dawkins on tähän pystynyt kahdesti.

Tähän videoon on kasattu listan pelaajilta donkit, mitkä hajottivat korin. Mikäli video ei toimi, niin katso se tubesta.

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä