NBA: Lauri Markkasen paluu ei auttanut – Bullsin päävalmentajalle potkut!

Koripallo | NBA: Lauri Markkasen paluu ei auttanut - Bullsin päävalmentajalle potkut! - Surkeasti kautensa NBA:ssa aloittanut Chicago Bulls on antanut potkut päävalmentaja Fred Hoibergille. 46-vuotias Hoiberg ehti luotsata Bullsia reilun kolmen vuoden ajan. Hollbergin tilalle hyppää Bullsin apuvalmentaja Jim Boylen.

Surkeasti kautensa NBA:ssa aloittanut Chicago Bulls on antanut potkut päävalmentaja Fred Hoibergille. 46-vuotias Hoiberg ehti luotsata Bullsia reilun kolmen vuoden ajan. Hollbergin tilalle hyppää Bullsin apuvalmentaja Jim Boylen.

Runkosarjan 23 ensimmäistä ottelua loukkaantumisen takia missannut Lauri Markkanen palasi tositoimiin NBA:ssa maanantaina, kun Bulls hävisi vieraissa Houston Rocketsille pistein 105-121. Tappio oli Bullsille kuudes peräkkäinen ja se sinetöi samalla Hoibergin päävalmentajapotkut.

Markkanen pussitti paluuottelussaan kymmenen pistettä, kahmi neljä levypalloa ja kirjasi tilastosarakkeeseensa myös yhden blokin sekä riiston. Peliaikaa Markkaselle kertyi vajaa 26 minuuttia.

Chicago Bulls on tällä hetkellä NBA:n itäisessä konferenssissa toiseksi viimeisenä. Bulls on voittanut koko kauden aikana 24 pelatusta ottelustaan vain kaksi.

Katso Lauri Markkasen parhaat palat Houstonia vastaan pelatusta ottelusta alla olevalta videolta.

https://www.youtube.com/watch?v=8UwHrETZQ0k

 

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.