NBA: Lauri Markkasen paluu ei auttanut – Bullsin päävalmentajalle potkut!

Koripallo | NBA: Lauri Markkasen paluu ei auttanut - Bullsin päävalmentajalle potkut! - Surkeasti kautensa NBA:ssa aloittanut Chicago Bulls on antanut potkut päävalmentaja Fred Hoibergille. 46-vuotias Hoiberg ehti luotsata Bullsia reilun kolmen vuoden ajan. Hollbergin tilalle hyppää Bullsin apuvalmentaja Jim Boylen.

Surkeasti kautensa NBA:ssa aloittanut Chicago Bulls on antanut potkut päävalmentaja Fred Hoibergille. 46-vuotias Hoiberg ehti luotsata Bullsia reilun kolmen vuoden ajan. Hollbergin tilalle hyppää Bullsin apuvalmentaja Jim Boylen.

Runkosarjan 23 ensimmäistä ottelua loukkaantumisen takia missannut Lauri Markkanen palasi tositoimiin NBA:ssa maanantaina, kun Bulls hävisi vieraissa Houston Rocketsille pistein 105-121. Tappio oli Bullsille kuudes peräkkäinen ja se sinetöi samalla Hoibergin päävalmentajapotkut.

Markkanen pussitti paluuottelussaan kymmenen pistettä, kahmi neljä levypalloa ja kirjasi tilastosarakkeeseensa myös yhden blokin sekä riiston. Peliaikaa Markkaselle kertyi vajaa 26 minuuttia.

Chicago Bulls on tällä hetkellä NBA:n itäisessä konferenssissa toiseksi viimeisenä. Bulls on voittanut koko kauden aikana 24 pelatusta ottelustaan vain kaksi.

Katso Lauri Markkasen parhaat palat Houstonia vastaan pelatusta ottelusta alla olevalta videolta.

https://www.youtube.com/watch?v=8UwHrETZQ0k

 

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.