NBA:n finaaleiden toinen ottelu pelataan ensi yönä – Nähdäänkö taas tasainen taistelu?

Golden State Warriors ja Cleveland Cavaliers kohtaavat ensi yönä NBA:n finaaleiden toisessa ottelussa. Tämä taistelupari pelaa neljättä kertaa vastakkain finaaleissa ja finaaleista kaksi on mennyt Golden Statelle.

Koripallo | NBA:n finaaleiden toinen ottelu pelataan ensi yönä - Nähdäänkö taas tasainen taistelu? - Golden State Warriors ja Cleveland Cavaliers kohtaavat ensi yönä NBA:n finaaleiden toisessa ottelussa. Tämä taistelupari pelaa neljättä kertaa vastakkain finaaleissa ja finaaleista kaksi on mennyt Golden Statelle.

Ensimmäinen osaottelu oli todella erikoinen, sillä Clevelandin Lebron James rikkoi yhden ennätyksen heittäen 51 pistettä. Samalla Clevelandin riveistä löytyi myös toinen, joka ajattelemattomuuttaan maksoi joukkueelleen ensimmäisen voiton. J.R Smith sai pallon hyökkäyspäässä ja lähti pallon saatuaan valumaan kohti omaa koria pelaten aikaa. Smith ei ymmärtänyt, että peli oli tasan ja yritti vain suojata palloa sen sijaan, että olisi yrittänyt koria.

Ensi yönä tuskin tullaan näkemään samanlaista virhettä, sillä näin pieniin marginaaleihin tämä finaalisarja ei tule ratkeamaan. On myös vaikea uskoa, että Lebron yltäisi samanlaiseen sankarisuoritukseen toista kertaa putkeen. Golden Statella puolestaan vastuu ja pisteet jakautuvat useamman pelaajan kesken, joten heidän laajuus on tänään tärkeässä osassa Clevelandin tähtipelaajaa vastaan.

Myös bookkerit pitävät Golden Statea voittajasuosikkina, sillä kotijoukkue saa suoralle voitolle kertoimeksi vain 1.17. Uskomme, että yön ottelussa ei tulla näkemään samanlaista ilotulitusta kuin viime ottelussa ja kerroin alle 214.5 pisteelle on Coolbetillä 1.96. Myös Lebronin pisteistä voi lyödä vetoa ja yli 36 pistettä antaa kertoimeksi 1.82, kun taas alle 36 antaa 1.92.

Ota myös haltuun Coolbetin kampanjatarjoukset.

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.