NBA:n finaaleiden toinen ottelu pelataan ensi yönä – Nähdäänkö taas tasainen taistelu?

Golden State Warriors ja Cleveland Cavaliers kohtaavat ensi yönä NBA:n finaaleiden toisessa ottelussa. Tämä taistelupari pelaa neljättä kertaa vastakkain finaaleissa ja finaaleista kaksi on mennyt Golden Statelle.

Koripallo | NBA:n finaaleiden toinen ottelu pelataan ensi yönä - Nähdäänkö taas tasainen taistelu? - Golden State Warriors ja Cleveland Cavaliers kohtaavat ensi yönä NBA:n finaaleiden toisessa ottelussa. Tämä taistelupari pelaa neljättä kertaa vastakkain finaaleissa ja finaaleista kaksi on mennyt Golden Statelle.

Ensimmäinen osaottelu oli todella erikoinen, sillä Clevelandin Lebron James rikkoi yhden ennätyksen heittäen 51 pistettä. Samalla Clevelandin riveistä löytyi myös toinen, joka ajattelemattomuuttaan maksoi joukkueelleen ensimmäisen voiton. J.R Smith sai pallon hyökkäyspäässä ja lähti pallon saatuaan valumaan kohti omaa koria pelaten aikaa. Smith ei ymmärtänyt, että peli oli tasan ja yritti vain suojata palloa sen sijaan, että olisi yrittänyt koria.

Ensi yönä tuskin tullaan näkemään samanlaista virhettä, sillä näin pieniin marginaaleihin tämä finaalisarja ei tule ratkeamaan. On myös vaikea uskoa, että Lebron yltäisi samanlaiseen sankarisuoritukseen toista kertaa putkeen. Golden Statella puolestaan vastuu ja pisteet jakautuvat useamman pelaajan kesken, joten heidän laajuus on tänään tärkeässä osassa Clevelandin tähtipelaajaa vastaan.

Myös bookkerit pitävät Golden Statea voittajasuosikkina, sillä kotijoukkue saa suoralle voitolle kertoimeksi vain 1.17. Uskomme, että yön ottelussa ei tulla näkemään samanlaista ilotulitusta kuin viime ottelussa ja kerroin alle 214.5 pisteelle on Coolbetillä 1.96. Myös Lebronin pisteistä voi lyödä vetoa ja yli 36 pistettä antaa kertoimeksi 1.82, kun taas alle 36 antaa 1.92.

Ota myös haltuun Coolbetin kampanjatarjoukset.

Tuoreimmat

Näin käy Veikkausliigassa – FC Inter, KuPS ja SJK haastavat HJK:n – sarjanousijoilla edessä vaikea kausi

Veikkausliigan kausi 2021 polkaistaan käyntiin lauantaina 24. huhtikuuta. Lue ennakko alkavasta kaudesta.

Our Dream – Story of the EURO2020 qualifiers – Tribuuttivideo Huuhkajille

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät 11. kesäkuuta. Katso Urheilu247:n tekemä tribuuttivideo Huuhkajille!

Video: Upeimmat hetket El Clásicossa

Real Madridin ja Barcelonan välinen El Clásico on tarjonnut vuosien varrella unohtumattomia hetkiä.

Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

El Clasico kerää TV-vastaanottimien ääreen satoja miljoonia katsojia.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.