NBA:n finaaleiden toinen ottelu pelataan ensi yönä – Nähdäänkö taas tasainen taistelu?

Golden State Warriors ja Cleveland Cavaliers kohtaavat ensi yönä NBA:n finaaleiden toisessa ottelussa. Tämä taistelupari pelaa neljättä kertaa vastakkain finaaleissa ja finaaleista kaksi on mennyt Golden Statelle.

Koripallo | NBA:n finaaleiden toinen ottelu pelataan ensi yönä - Nähdäänkö taas tasainen taistelu? - Golden State Warriors ja Cleveland Cavaliers kohtaavat ensi yönä NBA:n finaaleiden toisessa ottelussa. Tämä taistelupari pelaa neljättä kertaa vastakkain finaaleissa ja finaaleista kaksi on mennyt Golden Statelle.

Ensimmäinen osaottelu oli todella erikoinen, sillä Clevelandin Lebron James rikkoi yhden ennätyksen heittäen 51 pistettä. Samalla Clevelandin riveistä löytyi myös toinen, joka ajattelemattomuuttaan maksoi joukkueelleen ensimmäisen voiton. J.R Smith sai pallon hyökkäyspäässä ja lähti pallon saatuaan valumaan kohti omaa koria pelaten aikaa. Smith ei ymmärtänyt, että peli oli tasan ja yritti vain suojata palloa sen sijaan, että olisi yrittänyt koria.

Ensi yönä tuskin tullaan näkemään samanlaista virhettä, sillä näin pieniin marginaaleihin tämä finaalisarja ei tule ratkeamaan. On myös vaikea uskoa, että Lebron yltäisi samanlaiseen sankarisuoritukseen toista kertaa putkeen. Golden Statella puolestaan vastuu ja pisteet jakautuvat useamman pelaajan kesken, joten heidän laajuus on tänään tärkeässä osassa Clevelandin tähtipelaajaa vastaan.

Myös bookkerit pitävät Golden Statea voittajasuosikkina, sillä kotijoukkue saa suoralle voitolle kertoimeksi vain 1.17. Uskomme, että yön ottelussa ei tulla näkemään samanlaista ilotulitusta kuin viime ottelussa ja kerroin alle 214.5 pisteelle on Coolbetillä 1.96. Myös Lebronin pisteistä voi lyödä vetoa ja yli 36 pistettä antaa kertoimeksi 1.82, kun taas alle 36 antaa 1.92.

Ota myös haltuun Coolbetin kampanjatarjoukset.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.