Ne kauniit hetket, kun suomalaisella jääkiekkovalmentajalla palaa hermot totaalisesti

Miltä se näyttää, kun suomalaisella jääkiekkovalmentajalla palaa hermot? Useimmiten saamme nautiskella siitä materiaalista, kun jääkiekkoa ammatikseen pelaavilla pelaajilla palaa hermot ottelun tiimellyksessä, mutta näitä herkkupaloja on harvemmin tarjolla. Suurin ero pelaajien ja valmentajien palautteen annossa on ehkä se, että valmentajat antavat palautetta useimmiten joko tuomaripelistä tai vastustajan pelitavoista. Ja mikä tärkeintä: vahvinta palautetta annetaan lehdistötilaisuudessa.

Tältä videolta löydät klassikkohetkiä, joissa kotimaiset lätkävalmentajat ovat antaneet poikkeuksellisen suoraselkäistä palautetta pelin jälkeen, kun höyry käy vielä kuumimmillaan.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä