Ne kauniit hetket, kun suomalaisella jääkiekkovalmentajalla palaa hermot totaalisesti

Miltä se näyttää, kun suomalaisella jääkiekkovalmentajalla palaa hermot? Useimmiten saamme nautiskella siitä materiaalista, kun jääkiekkoa ammatikseen pelaavilla pelaajilla palaa hermot ottelun tiimellyksessä, mutta näitä herkkupaloja on harvemmin tarjolla. Suurin ero pelaajien ja valmentajien palautteen annossa on ehkä se, että valmentajat antavat palautetta useimmiten joko tuomaripelistä tai vastustajan pelitavoista. Ja mikä tärkeintä: vahvinta palautetta annetaan lehdistötilaisuudessa.

Tältä videolta löydät klassikkohetkiä, joissa kotimaiset lätkävalmentajat ovat antaneet poikkeuksellisen suoraselkäistä palautetta pelin jälkeen, kun höyry käy vielä kuumimmillaan.

Tuoreimmat

TPS:n ja Zach Budishin tiet eroavat: ”Meillä ei ollut tarjolla sopivaa ruutua hänelle”

Turun Palloseuran ja yhdysvaltalaishyökkääjä Zach Budishin tiet eroavat. TPS:n ja Budishin välinen, tulevaa kautta koskenut pelaajasopimus purettiin yhteisymmärryksessä.

Ykkönen: Gnistanille ja MuSa:lle liigakokemusta

Lähes kaksi vuotta loukkaantumisen takia pelaamatta ollut Masar Ömer siirtyy Ykkösen nousijajoukkue Gnistaniin ja 39 liigaottelua pelannut Fareed Sadat Musan Salamaan.

Veikkausliigan avauskierroksella tehtiin yhteensä 21 maalia

Veikkausliigan ensimmäisen ottelukierroksen kuudessa pelissä tehtiin yhteensä 21 maalia, eli ottelukohtainen maalikeskiarvo oli 3,5 osumaa.

Video: Teemu Selänne teki spagaatin suorassa TV-lähetyksessä

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne teki vuonna 2018 Pyeongchangin talviolympialaisissa erikoisen tempun suorassa Eurosportin TV-lähetyksessä, kun hän hävisi aiemmin asetetun vedon.

Lue myös nämä