Ne kauniit hetket, kun suomalaisella jääkiekkovalmentajalla palaa hermot totaalisesti

Miltä se näyttää, kun suomalaisella jääkiekkovalmentajalla palaa hermot? Useimmiten saamme nautiskella siitä materiaalista, kun jääkiekkoa ammatikseen pelaavilla pelaajilla palaa hermot ottelun tiimellyksessä, mutta näitä herkkupaloja on harvemmin tarjolla. Suurin ero pelaajien ja valmentajien palautteen annossa on ehkä se, että valmentajat antavat palautetta useimmiten joko tuomaripelistä tai vastustajan pelitavoista. Ja mikä tärkeintä: vahvinta palautetta annetaan lehdistötilaisuudessa.

Tältä videolta löydät klassikkohetkiä, joissa kotimaiset lätkävalmentajat ovat antaneet poikkeuksellisen suoraselkäistä palautetta pelin jälkeen, kun höyry käy vielä kuumimmillaan.

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä