New Jersey Devils nosti Janne Kuokkasen jälleen farmista

Jääkiekko | New Jersey Devils nosti Janne Kuokkasen jälleen farmista - NHL-seura New Jersey Devils on nostanut suomalaishyökkääjä Janne Kuokkasen kokoonpanoonsa. Kuokkanen on tehnyt tällä kaudella AHL:ssä 56 ottelussa 15+33=48 tehopistettä.

NHL-seura New Jersey Devils on nostanut suomalaishyökkääjä Janne Kuokkasen kokoonpanoonsa. Kuokkanen on tehnyt tällä kaudella AHL:ssä 56 ottelussa 15+33=48 tehopistettä.

Kuokkanen nostettiin farmista ylös viimeksi viikonloppuna, mutta hän ei vielä mahtunut pelaamaan New York Rangersia vastaan sunnuntaina. Nyt Devils-debyytti on kuitenkin askeleen lähempänä, sillä suomalaishyökkääjä harjoitteli maanantaina Devilsin joukkueharjoituksissa nelosketjussa Kevin Rooneyn ja Michael McLeodin kanssa. Devils kohtaa seuraavassa ottelussaan Pittsburgh Penguinsin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kello 01:00 Suomen aikaa.

– Harjoituksissa oli korkea tempo. Olin harjoituksissa vähän hukassa. Joukkueessa on paljon hienoja pelaajia, jotka auttoivat minua tänään, Kuokkanen kertoi Devilsin Twitterissä julkaistussa haastattelussa.

Carolina Hurricanes kauppasi NHL:n siirtorajan kynnyksellä helmikuussa Kuokkasen, puolustaja Fredrik Claessonin ja kesän 2020 ehdollisen neljännen kierroksen varausvuoron vaihdossa puolustaja Sami Vataseen. Kuokkanen pelasi Carolinassa kahden edellisen kauden aikana yhteensä 11 NHL:n runkosarjaottelua ilman tehopisteitä.

21-vuotias Kiekko-Laserin kasvatti kiekkoilee Pohjois-Amerikassa neljättä kauttaan. Uransa aikana alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruuden ja AHL:n mestaruuden voittanut Kuokkanen on Carolina Hurricanesin 2. kierroksen varaus vuoden 2016 varaustilaisuudesta.

Tuoreimmat

Lue myös nämä