Neymar osui neljästi PSG:n 8-0 voitossa

Jalkapallo | Neymar osui neljästi PSG:n 8-0 voitossa - Ranskan liigaa johtava PSG otti murskavoiton Dijonista eilen illalla pelatussa ottelussa, kun vierailijat taipuivat lukemin 8-0.

Ranskan liigaa johtava PSG otti murskavoiton Dijonista eilen illalla pelatussa ottelussa, kun vierailijat taipuivat lukemin 8-0.

PSG aloitti maalinteon jo 4. minuutilla, kun Angel Di Maria vei pariisilaiset 1-0 johtoon. 10 minuuttia myöhemmin sama mies tuplasi johdon Neymarin syötöstä, eikä tästä peli ollut kerennyt vanhentua kuin kuusi minuuttia, kun Edison Cavani laittoi taululle lukemat 3-0 Di Marian syötöstä. Ennen vihellystä Neymar iski vielä yhden ja tauolle siirryttiin isäntien 4-0 johdossa.

Toinen puoliaika oli Neymarin näytöstä, kun hyökkääjä teki kolme maalia, sekä syötti Kylian Mbappen osuman. Neljäs ja 8-0 maali tuli rangaistuspotkusta, joka aiheutti hieman pahennusta katsojien silmissä. Neymar ei antanut Cavanin laukoa rangaistuspotkua, vaikka Cavanista olisi osuessaan tullut PSG:n kaikkien aikojen maalintekijä. Fanit olivat buuanneet Neymarille.

Yhteensä Neymar teki ottelussa siis neljä maalia ja antoi kaksi maaliin johtanutta syöttöä. Neymarilla on nyt kasassa 15 maalia ja 11 syöttöä. Cavanilla puolestaan 20 maalia ja 3 syöttöä.

Katso 8-0 päättyneen ottelun kooste videosta:

https://www.youtube.com/watch?v=91nOqIkOWrI

PSG johtaa sarjaa 11 pisteellä ennen toisena tulevaa Lyonia. Joukkue on hävinnyt Ranskan liigassa vain kerran ja on tehnyt 21 otteluun 67 maalia ja päästänyt vain 15.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.