NFL-legenda Tom Brady jättää New England Patriotsin 20 kauden jälkeen

Muut lajit | NFL-legenda Tom Brady jättää New England Patriotsin 20 kauden jälkeen - Amerikkalaisen jalkapallon supertähti Tom Brady ilmoitti tiistaina jättävänsä NFL-seura New England Patriotsin. Brady kertoi päätöksestään mm. Twitter-tilillään, jossa hän kiitti koko Patriotsin organisaatiota ja seuran kannattajia.

Amerikkalaisen jalkapallon supertähti Tom Brady ilmoitti tiistaina jättävänsä NFL-seura New England Patriotsin. Brady kertoi päätöksestään mm. Twitter-tilillään, jossa hän kiitti koko Patriotsin organisaatiota ja seuran kannattajia.

– Vaikka urani jatkuu muualla, arvostan kaikkea saavuttamaamme. Olen kiitollinen uskomattomista joukkuesaavutuksistamme, Brady kirjoitti.

42-vuotias Brady on edustanut koko 20-vuotisen NFL-uransa Patriotsia, jossa hän on voittanut kuusi mestaruutta ja rikkonut useita ennätyksiä. Bradyn ja Patriotsin sopimus päättyi viime kauteen. Brady on historian ainoa kuusi mestaruutta voittanut NFL-pelaaja.

Patriots varasi kaikkien aikojen parhaimpiin pelinrakentajiin lukeutuvan Bradyn vuoden 2000 varaustilaisuuden kuudennella kierroksella, 199. pelaajana. Brady on valittu neljä kertaa Super Bowlin arvokkaimmaksi pelaajaksi ja NFL:n MPV:ksi hänet on valittu kolmesti.

Tuoreimmat

Lue myös nämä