NHL 21 -pelin virallinen pelitraileri – ilmaveivejä ja Kucherov-kikkoja

NHL 21 -pelissä pelaamisesta on tullut entistä älykkäämpää, nopeampaa ja huimasti näyttävämpää. Innovatiivisten harhautusten ja kiekon molemmilla puolilla tehtyjen valtavien parannusten myötä pelaajilla on enemmän vaihtoehtoja ottaa peli hallintaansa ja pelata omalla tyylillään.

Näin kirjoitetaan ja luvataan EA Sportsin verkkosivuilla. Onko tämä jälleen pelkkää markkinointihöpinää?

NHL-pelien uudistukset ovat olleet viime vuosina käytännössä olemattomia ja pelisarja on tuntunut junnaavan paikallaan. Pelaajat ovat huutaneet ja vaatineet uudistuksia sekä parannuksia. NHL 21 -pelin trailerin katsomisen jälkeen odotukset nousevat korkealle: joko nyt?

Kliseisesti sanottuna: nähtäväksi jää. Lopullisen tuomion pääsee tekemään jälleen vasta siinä vaiheessa, kun availee pelipakettia muoveista. Jos bugit ja puutteet olisivat vihdoin historiaa?

Se on varmaa, että ohjaimet lentelevät jatkossakin seinään, ja vastustajan voitot onlinessa johtuvat kaikesta muusta kuin omasta huonoudesta.

NHL 21 julkaistaan PS4:lle ja Xboxille 16. lokakuuta. Pelin voi ennakkotilata EA Sportsin nettisivuilta.

Tuoreimmat

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Arsenalista ja Manchester Unitedista tutun Danny Welbeckin ura jatkuu Valioliigassa

Danny Welbeck allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Valioliigassa pelaavan Brightonin kanssa. Lue lisää ja katso Welbeckin TOP10-maalit.

Arizonan huippulupaus Barrett Hayton lainalle Ilvekseen

Viime kaudella Arizona Coyotesin NHL-joukkueeseen noussut Barrett Hayton on seuran ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2018 ja MM-kultaa voittaneen Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni.

Kimi Räikkösen kuolemattomat lausahdukset

Mitä Kimi oli tekemässä, kun Michael Schumacherille luovutettiin palkinto ennen tämän uran viimeistä kilpailua vuonna 2006?

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.