NHL 21 -pelin virallinen pelitraileri – ilmaveivejä ja Kucherov-kikkoja

NHL 21 -pelissä pelaamisesta on tullut entistä älykkäämpää, nopeampaa ja huimasti näyttävämpää. Innovatiivisten harhautusten ja kiekon molemmilla puolilla tehtyjen valtavien parannusten myötä pelaajilla on enemmän vaihtoehtoja ottaa peli hallintaansa ja pelata omalla tyylillään.

Näin kirjoitetaan ja luvataan EA Sportsin verkkosivuilla. Onko tämä jälleen pelkkää markkinointihöpinää?

NHL-pelien uudistukset ovat olleet viime vuosina käytännössä olemattomia ja pelisarja on tuntunut junnaavan paikallaan. Pelaajat ovat huutaneet ja vaatineet uudistuksia sekä parannuksia. NHL 21 -pelin trailerin katsomisen jälkeen odotukset nousevat korkealle: joko nyt?

Kliseisesti sanottuna: nähtäväksi jää. Lopullisen tuomion pääsee tekemään jälleen vasta siinä vaiheessa, kun availee pelipakettia muoveista. Jos bugit ja puutteet olisivat vihdoin historiaa?

Se on varmaa, että ohjaimet lentelevät jatkossakin seinään, ja vastustajan voitot onlinessa johtuvat kaikesta muusta kuin omasta huonoudesta.

NHL 21 julkaistaan PS4:lle ja Xboxille 16. lokakuuta. Pelin voi ennakkotilata EA Sportsin nettisivuilta.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.