NHL-finaalit alkavat – Kestääkö Vegasin unelmakausi loppuun asti?

Vegas Golden Knights on lähellä shokeerata koko kiekkomaailmaa, sillä täysin uusi joukkue on lähellä voittaa himoitun Stanley Cupin jo debyyttikaudellaan. Vegas on bookkereiden mukaan finaalisarjan ennakkosuosikki.

Vegas taistelee mestaruudesta Washington Capitalsia vastaan ja helpolla voitto ei kummallekaan irtoa. Capitalsin Aleksander Ovechkin tulee tekemään kaikkensa, jotta hän pääsisi nostamaan pyttyä kauden päätteeksi. Vegasilta on kuitenkin nähty sen verran vahvaa suorittamista käynnissä olevissa pudotuspeleissä, että pahoin pelkäämme Ovechkinin pettyvän.

Vegasista voi nostaa muutamia pelaajia esiin, jotka pystyvät ratkomaan pelejä hyvänä iltana. Ilmiömäistä kautta pelaava maalivahti Marc-Andre Fleury on pelannut pudotuspelit  lähes 95 torjuntaprosentilla. 15 ottelussa hän on pitänyt neljästi maalinsa puhtaana ja päästettyjen maalien keskiarvo on vain 1,68. Fleurylle finaalit ovat tuttua kauraa, sillä mies on voittanut Stanley Cupin jo kolmesti Penguinsien paidassa. Suomalainen Erik Haula on yksi Vegasin tulevaisuuden kulmakiviä, kenen mukaan joukkuetta rakennetaan. Haula on tehnyt tällä kaudella yhteensä 63 pistettä. Viimeisenä nostettakoon Vegasin 25-vuotias ruotsalaishyökkääjä William Karlsson. Hänen tämän kauden tehot puhukoon puolestaan; 49+42=91.

Molemmat joukkueet tulevat hakemaan ahkerasti kiekonriistoja ja nopeita vastahyökkäyksiä, joten peli tulee varmasti olemaan tarkkaa, eikä näistä otteluista tule mitään erikoisia maalijuhlia.

Coolbetillä Vegasin mestaruus saa 1.77 kertoimen, mutta uskomme, ettei tähän seitsemää peliä tarvita. Vegas -1,5, eli otteluvoitot vähintään 4-2 Vegasille saa jo 2.65 kertoimen.

Itse yön otteluun on tarjolla Vegasin kotivoitolle korotettu kerroin 2.31 ja vähintään kahden maalin voitolle tarjotaan peräti 3.10.

Ota myös haltuun Coolbetin kampanjatarjoukset.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.